LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
He şimdi anladımAyrı ayrı olmaz zaten Konu sahibi klavyenin birinin south facing birinin north facing geldiğini söylemiş.
He şimdi anladımAyrı ayrı olmaz zaten Konu sahibi klavyenin birinin south facing birinin north facing geldiğini söylemiş.
ne zaaman sipariş vermıstınız
DA V2 Pro kullanıyorum ve bildiğin tuğla ya nasıl hafif V3 de aynı şekilde.bende 2 side vardı ham razer v3 pro hemde ajaz 159apex ve pro
proda ısınma vardı öyle hissetim.
razer çok iyi kayıyor ve tutuş olarak çok iyi yüksek ama 8 k yok ajazz çok alcak duruyor ve küçük buna göre.
razer şarj çok iyi gidiyor.
ajazz fena değiş şartda.
razer yağ gibi kayıyor ajazz kaymasını sevmedim hiç.
ajazz bant tarzı gelen yapıştırmaları takmadınmı çok basit plastik duruyor.
razer cok hafif.
ben 2 sinide pek beğenmedim ucuz aldım diye kullanıcam elimde kayboluyor razer güzel mouse ama şarj istasyonu dağ çekici en kötü ihtimal skaterz alıcam bu ajazz ve ya satıp 179 bulucam.
V3 pro güzel de encoder diye bi kusuru var lavugun ; düzenli olarak 6-7 ayda bir bozuluyor xd ilk askimdir kendisi...tutuş şeklinize göre hocam ben de v3 prodan bu mousea geçtim hatta uzun zaman boyunca essential, v2 ve en sonda v3 pro kullandım lakin ergo ve büyük mouselar bana göre değilmiş küçük mouse candır bana göre
Şimdi ben south facing gelsin diye bir tane daha mı beyaz alsam yoksa siyah alıp beyazı mı satsam... Off hep yeni olasılıklar ekleniyorAyrı ayrı olmaz zaten Konu sahibi klavyenin birinin south facing birinin north facing geldiğini söylemiş.
V3 pro hafif 60g. 47-48üstü boş pazarlama stratejisi zaten. Gıcırdama sorunları, düşük batarya, post-pre travelling doğuruyor doğal olarak çok fazla ve kas hafızasını ciddi anlamda yok ediyo.DA V2 Pro kullanıyorum ve bildiğin tuğla ya nasıl hafif V3 de aynı şekilde.
Ahshsjsjdjfj ben iki gün kullandım yeni eve geçince koleksiyona koycam bunu. Benim main klavyede knobda medya durdurma devam ettirme vs yapabiliyorum qmk var bunun tuş atamaları çok gariban geliyo xdŞimdi ben south facing gelsin diye bir tane daha mı beyaz alsam yoksa siyah alıp beyazı mı satsam... Off hep yeni olasılıklar ekleniyor
hocam bence kayma sorunu skatez ile çok rahat giderilebilir o konuda haklısınız ben de beğenmedim şuanki kayma performansını ama ağırlık olarak aynı denilebilir plastik olarak aralarında bir fark hissetmedim bana mı öyle geliyor bilemedim ama v3 prodan geçtim hatta v3 pro da yan taraftan bastırınca apexe göre böyle daha bi içe göçecekmiş gibi hissetiriyordu kasa kalitesi olarakta pro modelinin içi aynı ağırlıkta ikisine göre de daha dolu gibi geldi böyle sanki daha bi engel var bastırdığımda daha yoğunmuş gibi hissetim. Ergo mousetan sonra bana göre de küçük mouselar daha güzelmiş kontrol etmek açısından bi rahat hissetttim apexe geçince.bende 2 side vardı ham razer v3 pro hemde ajaz 159apex ve pro
proda ısınma vardı öyle hissetim.
razer çok iyi kayıyor ve tutuş olarak çok iyi yüksek ama 8 k yok ajazz çok alcak duruyor ve küçük buna göre.
razer şarj çok iyi gidiyor.
ajazz fena değil şarjda.
razer yağ gibi kayıyor ajazz kaymasını sevmedim hiç.
ajazz bant tarzı gelen yapıştırmaları takmadınmı çok basit plastik duruyor.
razer cok hafif.
ben 2 sinide pek beğenmedim ucuz aldım diye kullanıcam elimde kayboluyor razer güzel mouse ama şarj istasyonu dağ çekici en kötü ihtimal skaterz alıcam bu ajazz ve ya satıp 179 bulucam.
eskiden bende de düz v2 vardı hocam 80 90 gram falandı galiba o mouse harbi ağır hissettiriyorduDA V2 Pro kullanıyorum ve bildiğin tuğla ya nasıl hafif V3 de aynı şekilde.
Hocam biraz garip olcak ama hafifletmek için apexin içini söküp 400 mah yerine 200 mah batarya koyabilme gibi bir opsiyonum var mı pil performansı umrumda değil biri bitince diğerine geçerim o sırada şarj olmuş olur mantığıyla hafifletmek isterdim açıkçasıV3 pro hafif 60g. 47-48üstü boş pazarlama stratejisi zaten. Gıcırdama sorunları, düşük batarya, post-pre travelling doğuruyor doğal olarak çok fazla ve kas hafızasını ciddi anlamda yok ediyo.
hocam siyah mı klavye ?Aynı olay bende de oldu ilk gelen kullandığım klavyede ledler üstteyken, bir sonra gelende altta duruyor. Altta mı daha iyi üstte mi bilmiyorum ama puddingte gözümü almaz diyerek switch değiştirdiğim için uğraşmamak adına led üstte devam
Kaç g stok oHocam biraz garip olcak ama hafifletmek için apexin içini söküp 400 mah yerine 200 mah batarya koyabilme gibi bir opsiyonum var mı pil performansı umrumda değil biri bitince diğerine geçerim o sırada şarj olmuş olur mantığıyla hafifletmek isterdim açıkçası
Enli ama ağır değil çok ağır mosuler kullandım için kuş gibi geliyor itici geldi banaDA V2 Pro kullanıyorum ve bildiğin tuğla ya nasıl hafif V3 de aynı şekilde.