Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Can
bende 2 side vardı ham razer v3 pro hemde ajaz 159apex ve pro
proda ısınma vardı öyle hissetim.
razer çok iyi kayıyor ve tutuş olarak çok iyi yüksek ama 8 k yok ajazz çok alcak duruyor ve küçük buna göre.
razer şarj çok iyi gidiyor.
ajazz fena değiş şartda.
razer yağ gibi kayıyor ajazz kaymasını sevmedim hiç.
ajazz bant tarzı gelen yapıştırmaları takmadınmı çok basit plastik duruyor.
razer cok hafif.
ben 2 sinide pek beğenmedim ucuz aldım diye kullanıcam elimde kayboluyor razer güzel mouse ama şarj istasyonu dağ çekici en kötü ihtimal skaterz alıcam bu ajazz ve ya satıp 179 bulucam.
DA V2 Pro kullanıyorum ve bildiğin tuğla ya nasıl hafif V3 de aynı şekilde.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
tutuş şeklinize göre hocam ben de v3 prodan bu mousea geçtim hatta uzun zaman boyunca essential, v2 ve en sonda v3 pro kullandım lakin ergo ve büyük mouselar bana göre değilmiş küçük mouse candır bana göre :D
V3 pro güzel de encoder diye bi kusuru var lavugun ; düzenli olarak 6-7 ayda bir bozuluyor xd ilk askimdir kendisi...

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ayrı ayrı olmaz zaten :D Konu sahibi klavyenin birinin south facing birinin north facing geldiğini söylemiş.
Şimdi ben south facing gelsin diye bir tane daha mı beyaz alsam yoksa siyah alıp beyazı mı satsam... Off hep yeni olasılıklar ekleniyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
V3 pro hafif 60g. 47-48üstü boş pazarlama stratejisi zaten. Gıcırdama sorunları, düşük batarya, post-pre travelling doğuruyor doğal olarak çok fazla ve kas hafızasını ciddi anlamda yok ediyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi ben south facing gelsin diye bir tane daha mı beyaz alsam yoksa siyah alıp beyazı mı satsam... Off hep yeni olasılıklar ekleniyor
Ahshsjsjdjfj ben iki gün kullandım yeni eve geçince koleksiyona koycam bunu. Benim main klavyede knobda medya durdurma devam ettirme vs yapabiliyorum qmk var bunun tuş atamaları çok gariban geliyo xd

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Keşke bana da south facing gelse şanslısın

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
bende 2 side vardı ham razer v3 pro hemde ajaz 159apex ve pro
proda ısınma vardı öyle hissetim.
razer çok iyi kayıyor ve tutuş olarak çok iyi yüksek ama 8 k yok ajazz çok alcak duruyor ve küçük buna göre.
razer şarj çok iyi gidiyor.
ajazz fena değil şarjda.
razer yağ gibi kayıyor ajazz kaymasını sevmedim hiç.
ajazz bant tarzı gelen yapıştırmaları takmadınmı çok basit plastik duruyor.
razer cok hafif.
ben 2 sinide pek beğenmedim ucuz aldım diye kullanıcam elimde kayboluyor razer güzel mouse ama şarj istasyonu dağ çekici en kötü ihtimal skaterz alıcam bu ajazz ve ya satıp 179 bulucam.
hocam bence kayma sorunu skatez ile çok rahat giderilebilir o konuda haklısınız ben de beğenmedim şuanki kayma performansını ama ağırlık olarak aynı denilebilir plastik olarak aralarında bir fark hissetmedim bana mı öyle geliyor bilemedim ama v3 prodan geçtim hatta v3 pro da yan taraftan bastırınca apexe göre böyle daha bi içe göçecekmiş gibi hissetiriyordu kasa kalitesi olarakta pro modelinin içi aynı ağırlıkta ikisine göre de daha dolu gibi geldi böyle sanki daha bi engel var bastırdığımda daha yoğunmuş gibi hissetim. Ergo mousetan sonra bana göre de küçük mouselar daha güzelmiş kontrol etmek açısından bi rahat hissetttim apexe geçince.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiden bende de düz v2 vardı hocam 80 90 gram falandı galiba o mouse harbi ağır hissettiriyordu

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Bahadır
Aynı olay bende de oldu ilk gelen kullandığım klavyede ledler üstteyken, bir sonra gelende altta duruyor. Altta mı daha iyi üstte mi bilmiyorum ama puddingte gözümü almaz diyerek switch değiştirdiğim için uğraşmamak adına led üstte devam 😂

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
V3 pro hafif 60g. 47-48üstü boş pazarlama stratejisi zaten. Gıcırdama sorunları, düşük batarya, post-pre travelling doğuruyor doğal olarak çok fazla ve kas hafızasını ciddi anlamda yok ediyo.
Hocam biraz garip olcak ama hafifletmek için apexin içini söküp 400 mah yerine 200 mah batarya koyabilme gibi bir opsiyonum var mı :D pil performansı umrumda değil biri bitince diğerine geçerim o sırada şarj olmuş olur mantığıyla hafifletmek isterdim açıkçası :D

Funypuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir Aydın
Aynı olay bende de oldu ilk gelen kullandığım klavyede ledler üstteyken, bir sonra gelende altta duruyor. Altta mı daha iyi üstte mi bilmiyorum ama puddingte gözümü almaz diyerek switch değiştirdiğim için uğraşmamak adına led üstte devam 😂
hocam siyah mı klavye ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
Hocam biraz garip olcak ama hafifletmek için apexin içini söküp 400 mah yerine 200 mah batarya koyabilme gibi bir opsiyonum var mı :D pil performansı umrumda değil biri bitince diğerine geçerim o sırada şarj olmuş olur mantığıyla hafifletmek isterdim açıkçası :D
Kaç g stok o :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
eyyüb
Enli ama ağır değil çok ağır mosuler kullandım için kuş gibi geliyor itici geldi bana 😂😂

Top Bottom