1 Ay içerisinde aynı TC üzerine maksimum 5 sipariş verebiliyorsun.aynı kısıden kac sipariş verdınız
1 Ay içerisinde aynı TC üzerine maksimum 5 sipariş verebiliyorsun.aynı kısıden kac sipariş verdınız
Cansınpaketleyim hocam
Ben daha hiç açmadım kutuları kaç tane var hiç bakmadımBazılarına da 4 ya da 2 geldi. Bu north facinglere v1 south facinglere v2 dersek bence ilk erkenden verilen siparişler v1 gönderildi sonra onların stokları bitti, v2 göndermeye başladılar. V2 olam bence daha iyi. Kutudan 2 switch çıkması kötü ama nort facingi bazı keycapslere uymadığı için - sayıyorduk bununla da o eksi kalktı.
hocam şöyle düşünün şimdi razer v3 pro alırsanız fiyatı ortalama dediğim fiyatta lakin 8k dongle ile gelmiyor ve ergo mouse tutuş şekline göre değişir tabii ki ama bu mouseun yanında artı olarak 8k dongle ve şarj istasyonu ile geliyor viper v3 prodan bahsediyorsak fiyatı 6.5k 7k hocamyok artık razer alırım buna bin basar okadarda değil
aynı urunu 3 kere sipariş versek sorun olurmu farklı zamanlarda , urunun aynı olması sorun olurmu acaba aynı kısıBen daha hiç açmadım kutuları kaç tane var hiç bakmadım
mad r hakkında kasa kalitesi çok iyi demiyorlar hocam yan tuşlara basınca göçecek gibi oluyormuş diyenler duydum a5 hakkında bir fikrim yok1700 cok pahalı geldı apexı koyan arkadas onun yerıne 200 300 koyar mad r yada mchose a5 alırdım
v3 proyu 2750 tl ye aldım apex elime küçük geldi ben zaten sattım kullanacağım bir mouse değildihocam şöyle düşünün şimdi razer v3 pro alırsanız fiyatı ortalama dediğim fiyatta lakin 8k dongle ile gelmiyor ve ergo mouse tutuş şekline göre değişir tabii ki ama bu mouseun yanında artı olarak 8k dongle ve şarj istasyonu ile geliyor viper v3 prodan bahsediyorsak fiyatı 6.5k 7k hocam
yok artık razer alırım buna bin basar okadarda değil
İmkanlesss. Mouse açıkçası kağıt üzerindeki şeylere bakılarak alınmayacak tek ekipman olabilir. Kasa gıcırtı sorunu, pretravelling, sensör sapıtması, mouse pad seçmesi, encoder-switch durumları vs çok perişan ediyo insanı. Aaa 3950 aa 400mah diye alınamıyo maalesef. Örnekleri çok fazla atk f1, sora v2, beast x vs vs. Mouseda stabilite ve safe olma durumu çok çok daha önemli bence. 3950ile 3370 farkını neredeyse kimse farkedemez ama stabil olmayan mouseu da at çöpe.hocam bana kalırsa böyle bir fiyattan satıldığı bilinmese ve sarı sitelerdeki ilan sayısı da bu kadar fazla olmasa ürünün 3 4k edeceğini düşünüyorum. Tabi 800 TL'ye satılan ürün için şu an 1700 falan pahalı ama normalde bu donanımlı rakiplere bakılınca ekranlı ve manyetik şarj istasyonlu dock 400 mah batarya ile 1700 bedava bu mouse için eğer temuda böyle bir fiyata satıldığı bilinmeseydi tabi.
bende 2 side vardı ham razer v3 pro hemde ajaz 159apex ve prohocam şöyle düşünün şimdi razer v3 pro alırsanız fiyatı ortalama dediğim fiyatta lakin 8k dongle ile gelmiyor ve ergo mouse tutuş şekline göre değişir tabii ki ama bu mouseun yanında artı olarak 8k dongle ve şarj istasyonu ile geliyor viper v3 prodan bahsediyorsak fiyatı 6.5k 7k hocam
Olacağını sanmıyorum ama ben amazon dan yurtdışından normalde de alışveriş yaptığım için kardeşim üzerinden ve kendi üzerimden verdimaynı urunu 3 kere sipariş versek sorun olurmu farklı zamanlarda , urunun aynı olması sorun olurmu acaba aynı kısı
tutuş şeklinize göre hocam ben de v3 prodan bu mousea geçtim hatta uzun zaman boyunca essential, v2 ve en sonda v3 pro kullandım lakin ergo ve büyük mouselar bana göre değilmiş küçük mouse candır bana görev3 proyu 2750 tl ye aldım apex elime küçük geldi ben zaten sattım kullanacağım bir mouse değildi