Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Can

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Can
Bazılarına da 4 ya da 2 geldi. Bu north facinglere v1 south facinglere v2 dersek bence ilk erkenden verilen siparişler v1 gönderildi sonra onların stokları bitti, v2 göndermeye başladılar. V2 olam bence daha iyi. Kutudan 2 switch çıkması kötü ama nort facingi bazı keycapslere uymadığı için - sayıyorduk bununla da o eksi kalktı.
Ben daha hiç açmadım kutuları kaç tane var hiç bakmadım :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
yok artık razer alırım buna bin basar okadarda değil :D
hocam şöyle düşünün şimdi razer v3 pro alırsanız fiyatı ortalama dediğim fiyatta lakin 8k dongle ile gelmiyor ve ergo mouse tutuş şekline göre değişir tabii ki ama bu mouseun yanında artı olarak 8k dongle ve şarj istasyonu ile geliyor viper v3 prodan bahsediyorsak fiyatı 6.5k 7k hocam

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
1700 cok pahalı geldı apexı koyan arkadas onun yerıne 200 300 koyar mad r yada mchose a5 alırdım
mad r hakkında kasa kalitesi çok iyi demiyorlar hocam yan tuşlara basınca göçecek gibi oluyormuş diyenler duydum a5 hakkında bir fikrim yok

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@freygasm hocam senin aula'da hepsi mi south facing

Bilal539

80+ Silver
hocam şöyle düşünün şimdi razer v3 pro alırsanız fiyatı ortalama dediğim fiyatta lakin 8k dongle ile gelmiyor ve ergo mouse tutuş şekline göre değişir tabii ki ama bu mouseun yanında artı olarak 8k dongle ve şarj istasyonu ile geliyor viper v3 prodan bahsediyorsak fiyatı 6.5k 7k hocam
v3 proyu 2750 tl ye aldım apex elime küçük geldi ben zaten sattım kullanacağım bir mouse değildi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
yok artık razer alırım buna bin basar okadarda değil :D
hocam bana kalırsa böyle bir fiyattan satıldığı bilinmese ve sarı sitelerdeki ilan sayısı da bu kadar fazla olmasa ürünün 3 4k edeceğini düşünüyorum. Tabi 800 TL'ye satılan ürün için şu an 1700 falan pahalı ama normalde bu donanımlı rakiplere bakılınca ekranlı ve manyetik şarj istasyonlu dock 400 mah batarya ile 1700 bedava bu mouse için eğer temuda böyle bir fiyata satıldığı bilinmeseydi tabi.
İmkanlesss. Mouse açıkçası kağıt üzerindeki şeylere bakılarak alınmayacak tek ekipman olabilir. Kasa gıcırtı sorunu, pretravelling, sensör sapıtması, mouse pad seçmesi, encoder-switch durumları vs çok perişan ediyo insanı. Aaa 3950 aa 400mah diye alınamıyo maalesef. Örnekleri çok fazla atk f1, sora v2, beast x vs vs. Mouseda stabilite ve safe olma durumu çok çok daha önemli bence. 3950ile 3370 farkını neredeyse kimse farkedemez ama stabil olmayan mouseu da at çöpe.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
eyyüb
bende 2 side vardı ham razer v3 pro hemde ajaz 159apex ve pro
proda ısınma vardı öyle hissetim.
razer çok iyi kayıyor ve tutuş olarak çok iyi yüksek ama 8 k yok ajazz çok alcak duruyor ve küçük buna göre.
razer şarj çok iyi gidiyor.
ajazz fena değil şarjda.
razer yağ gibi kayıyor ajazz kaymasını sevmedim hiç.
ajazz bant tarzı gelen yapıştırmaları takmadınmı çok basit plastik duruyor.
razer cok hafif.
ben 2 sinide pek beğenmedim ucuz aldım diye kullanıcam elimde kayboluyor razer güzel mouse ama şarj istasyonu dağ çekici en kötü ihtimal skaterz alıcam bu ajazz ve yada satıp 179 bulucam.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Can
aynı urunu 3 kere sipariş versek sorun olurmu farklı zamanlarda , urunun aynı olması sorun olurmu acaba aynı kısı
Olacağını sanmıyorum ama ben amazon dan yurtdışından normalde de alışveriş yaptığım için kardeşim üzerinden ve kendi üzerimden verdim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
v3 proyu 2750 tl ye aldım apex elime küçük geldi ben zaten sattım kullanacağım bir mouse değildi
tutuş şeklinize göre hocam ben de v3 prodan bu mousea geçtim hatta uzun zaman boyunca essential, v2 ve en sonda v3 pro kullandım lakin ergo ve büyük mouselar bana göre değilmiş küçük mouse candır bana göre :D

Top Bottom