freygasm
80+ Gold
Althangisi daha iyi alttaki mi üsttekimi
Althangisi daha iyi alttaki mi üsttekimi
benim pudingler üst yazılar genelede ondan uydu büyük ihtimal ama aynı puding başka klavye takınca leş oluyorAlt daha iyi, her keycapse uyumlu.
Yok, üst taraftaysa led keycaps seçiyor. 2-3 profil harici cherry vs gibi profillerde ışığı geçiremiyor maalesef.Değil yazıların konumu önemli oluyor burada
Aj159 apexi kaça düşünüyorsun?1 tanesi geldiği gibi satıldı diğeri de yolda total 5 tane aldım 1 siyah 1 beyaz kendime ayırdım![]()
Apex ler bugün geldi. Total 5 aula 3 apex 1 pro benimhocam bende de 3 apex 1 pro ve yeni siparişlerle 3 tane aula olacaktı. Sayıyı tutturmuşuz
Ben bu temudan aldığımı taktım monsgeek e olmadı mesela ışık konumlandırması altta ona özel keycaps yapmışlar zaten ama genel olarak ışık şiddeti düşük geldi bana sanada öyle geldi mi?Yok, üst taraftaysa led keycaps seçiyor. 2-3 profil harici cherry vs gibi profillerde ışığı geçiremiyor maalesef.
isim halil miydi sizinApex ler bugün geldi. Total 5 aula 3 apex 1 pro benim![]()
hocam benim total 4 aula 1 820 max 3 apex 1 pro olacak 5 dakika önce bu konuyu okuyup 1 tane daha aldım.Apex ler bugün geldi. Total 5 aula 3 apex 1 pro benim![]()
1699'a koydum mavisini diğerleri özellikle siyahı daha yüksek fiyatlandırdım açıkcası.Aj159 apexi kaça düşünüyorsun?
hocam hangi renklerden aldınız ben 1 mavi 1 pembe 1 siyah aldım mavinin altında kapak varken pembe ve siyahta yok sanırım kapaksız olanlar daha yeni üretimler.1699'a koydum mavisini diğerleri özellikle siyahı daha yüksek fiyatlandırdım açıkcası.