Neler Yeni

Rehber AULA F75 South (Güney) Facing ve North (Kuzey) Facing Farkı

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Batuhan
Pudding keycapsin olayı harflerin şeffaf olması, ışık alması ve güzel gözükmesi. Ama gördüğüm kadarıyla kuzeyde harfler daha belirgin ve daha güzel duruyor. Güneyde harfler yeteri kadar ışık almıyor. Gölgeli bir görüntü çıkıyor. Pudding keycapsin altındaki kısımdan fazla ışık çıkıyor. Biraz göz yorucu ve keycaps kullanımı açısından verimli olmuyor. Kuzey klavyeye sahip olsam keycaps kullanırdım ama güney için gereksiz görüyorum. Sırf bu yüzden aldığım keycapsin kutusunu açmadım. Satıyorum. İki klavye aldım ikiside şansıma güney geldi.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Pudding keycapsin olayı harflerin şeffaf olması, ışık alması ve güzel gözükmesi. Ama gördüğüm kadarıyla kuzeyde harfler daha belirgin ve daha güzel duruyor. Güneyde harfler yeteri kadar ışık almıyor. Gölgeli bir görüntü çıkıyor. Pudding keycapsin altındaki kısımdan fazla ışık çıkıyor. Biraz göz yorucu ve keycaps kullanımı açısından verimli olmuyor. Kuzey klavyeye sahip olsam keycaps kullanırdım ama güney için gereksiz görüyorum. Sırf bu yüzden aldığım keycapsin kutusunu açmadım. İki klavye aldım ikiside güney geldi.
Lakin ışıklandırmaları açtığınızda klavyeyi sizin gördüğünüz açıdan güney olanlar çok daha iyi aydınlatıyor. O yüzden ben south olana takıp onlarla devam edeceğim gibi. Çok olmasa da harfleri zaten gösteriyor south da.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çok faydalı konu. Merak etmiştim ben de nasıl fark oluyor diye.

Bu arada bana gelen siyahın içinden 5 yedek anahtar çıkmasına rağmen ışiklar kuzeye bakan.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Çok faydalı konu. Merak etmiştim ben de nasıl fark oluyor diye.

Bu arada bana gelen siyahın içinden 5 yedek anahtar çıkmasına rağmen ışiklar kuzeye bakan.
Kuzeyde 4 veya 5 , güneyde 2 çıkıyor diye biliyorum hocam zaten.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kuzeyde 4 veya 5 , güneyde 2 çıkıyor diye biliyorum hocam zaten.
Ben de tam tersine güneyde 5 görmüştüm.

Bu arada bu testlerin ikisi de kablosuz modda değil mi? Çünkü kablosuz modda parlaklığın bir tık daha düşük olduğunu gözlemledim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben de tam tersine güneyde 5 görmüştüm.

Bu arada bu testlerin ikisi de kablosuz modda değil mi? Çünkü kablosuz modda parlaklığın bir tık daha düşük olduğunu gözlemledim.
Evet ikisi de 2.4ghz ile bağlı. Kabloluda öyle olduğunu bilsem öyle yapardım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,985
İsim
yusuf ecer
Pudding keycapsin olayı harflerin şeffaf olması, ışık alması ve güzel gözükmesi. Ama gördüğüm kadarıyla kuzeyde harfler daha belirgin ve daha güzel duruyor. Güneyde harfler yeteri kadar ışık almıyor. Gölgeli bir görüntü çıkıyor. Pudding keycapsin altındaki kısımdan fazla ışık çıkıyor. Biraz göz yorucu ve keycaps kullanımı açısından verimli olmuyor. Kuzey klavyeye sahip olsam keycaps kullanırdım ama güney için gereksiz görüyorum. Sırf bu yüzden aldığım keycapsin kutusunu açmadım. Satıyorum. İki klavye aldım ikiside şansıma güney geldi.
Harflerin şeffaf olması olayı shine throught keycapslerde, pudingde olay alt tarafların saydam olup daha fazla rgb göstermek.

Top Bottom