Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi Mi Band 8, 799 TL

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Sırf şu 40 lira kargo saçmalığı yüzünden trendyoldan alışveriş yapmıyorum. Trendyolpass falan da almam çünkü ayda yılda bir kullanıyorum.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Onur Kartal

8 799 TL birlikte okudum dedım vay be : )​

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Ömür AYCIL
eşiminki kaybolmustu cok iyi denk geldi yılbası hediyesi niyetine aldım 2 si 1 arada combo oldu :)

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Ömer
2'den beri Band serisini kullanıyorum da bi yerden sonra meh ya. Band 4-5'te bile telefonla senkronizasyonu daha sağlıklıydı net bir şekilde hatırlıyorum. Şimdi bazen kendi kafasına göre bağlantısı kopuyor, daha doğrusu senkron olamıyor. Yoksa tüm gün Bluetooth ile bağlı ama sürekli App'i açmanız gerekiyor gün içinde. Yoksa ne bildirim gönderiyor ne bi' şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
2'den beri Band serisini kullanıyorum da bi yerden sonra meh ya. Band 4-5'te bile telefonla senkronizasyonu daha sağlıklıydı net bir şekilde hatırlıyorum. Şimdi bazen kendi kafasına göre bağlantısı kopuyor, daha doğrusu senkron olamıyor. Yoksa tüm gün Bluetooth ile bağlı ama sürekli App'i açmanız gerekiyor gün içinde. Yoksa ne bildirim gönderiyor ne bi' şey.
Uygulama izinleri yada pil modları ile ilgili olabilir mi ? Arkadaşım kullanıyor sürekli anlık bildirim alıyor o sebeple paylaşmak istedim.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Ömer
Uygulama izinleri yada pil modları ile ilgili olabilir mi ? Arkadaşım kullanıyor sürekli anlık bildirim alıyor o sebeple paylaşmak istedim.
Sağ ol hocam da dediğim gibi yıllardır kullanırım ayarlarım da aynı. Zaten uygulamanın mağaza yorumlarına bakarsan son yıllarda bir çok feedback var buna dair ama aksiyon bile almıyorlar. Eskiden ''saat gibi'' işliyordu :)

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
konu dışı ama redmi 5 active alınır mı?

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat
8 kullanıyorum dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Hiçbir sorun olmadan kullanıyorum 1 senedir. Bağlantı sorunu, bildirim gelmeme sorunu olmadı hiç. Appi de ayda yılda bir açıyorum o da temayı değiştirmek için.

Top Bottom