Arama sonuçları: *

1. Yanakay

Server KAYITLI - S23 ALMAK ?

bende çift hat kullanıyorum bi sıkıntı yaşmazsın
  2. Yanakay

Server KAYITLI - S23 ALMAK ?

s23 ultra kullanıcısıyım 1 yılı aşkın server kayıtlı şekilde kullanıyorum tek dezavantajı bazı samsung hizmetlerini kulanamıyorsun gizli klasör gibi o kadar not: cihazın eski ve yeni sürümüne göre server kaydında fiyat farkı alıyorlar cihazı 0 alacaksan hiç güncelleme yaptırmadan server kaydı...
  3. Yanakay

beyler rockstar hesabı ile steam hesabı farklı diyor

rockstar dan şifremi unuttum de bak bakalım değiştirebiliyormusun mail adresini de kontrol et benim de başıma geldi mail adresim şifre vs. ruslar tarafından değiştirilmişti rocktar a ticket attım benden steam üzerinden gtaV fatura va key istediğer ss alıp gönderdim yardımcı oldular
  4. Yanakay

🔥İndirim LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2749 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07W7MKLNT/ref=asc_df_B07W5JKPJX1699867800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07W5JKPJX&linkCode=asn&th=1 amazon da prime a özel aynı fiyat 6 aya kadar vade farksız taksit seçeneği ile bi tık önde
  5. Yanakay

İthalatçı garantili xbox seris s hangi satıcıdan alınmalı?

istanbul da ikamet ediyorsan eğer sirkeci doğubank tan bizzat almanı öneririm internete göre çok daha uygun fiyata gelir.
  6. Yanakay

Yardım Logitech Teknik servis

siyah kabloyu biraz daha sıyırabilirmisin içindeki renkli kablolara zarar vermeden görmek istiyorum çevizlibağ da teknik servis im belki yardımcı olabilirim.
  7. Yanakay

Çözüldü✓ İPS panel mi TN panel mi VA panel mi

soldaki ips sağdaki va
  8. Yanakay

yanlış anlama dostum bende IPS daha iyi diyorum ama doğruya doğru şimdi şu video yu izlemeni öneririm özellikle siyah ve beyaz a kaçan renklere bak (doğruluk kısmı için)
  9. Yanakay

yanlış kanka doğruluk değil doygunluk olcak o fazla renkli çok canlı olur IPS ler orjinal doğru renk istiyorsan VA panel
  10. Yanakay

Fm 22 ucuza nerden bulunur

plati.ru
  11. Yanakay

Hangi telefon daha iyi ve uzun ömürlü

16k ya s22 al geç
  12. Yanakay

❌İndirim Bitti! Crocs Üniseks Crocband Terlik 45/46EU 456TL

aldım bir çift teşekkürler.
  13. Yanakay

CPU yüzünden fps droplar yaşıyorum

kaç gb ram kullanıyorsun
  14. Yanakay

❌İndirim Bitti! MSI RX 6800 GAMING Z TRIO 13.500₺

dün 13k küsür bişi değilmiydi bu kart yine mi zam gelmiş...
  15. Yanakay

Çözüldü✓ Logitech g pro x superlight alınır mı

superlight bireber aynı performası veren harici markalar var onları öneririm https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse?variant=42613557919937
  16. Yanakay

Yardım Anakarttan parça koptu yardım

iyi yoluna zarar vermemişsin kondansatör yapılır kolay
  17. Yanakay

Sennheiser gsp 600 vs cloud 2

sennheiser kalitesine diyecek bir şey yok razer performansı nasıl bilmiyorum siteye gelecek olursak daha önce buradan alışverişim oldu sennheiser pc38x almıştım 13 günde elime ulaştı ayrıca 200tl kadar kapıda ptt görevlisine vergi bedeli ödemiştim.
  18. Yanakay

Sennheiser gsp 600 vs cloud 2

https://drop.com/buy/epos-sennheiser-gsp-602-gaming-headset kargo ile 94 dolar a geliyor 2k TL
  19. Yanakay

Çözüldü✓ XBOX Controller almak mantıklı mı?

kablolu xbox 360 controller işini görecektir 250-300tl arası. 1685693995 ama kablosuz istiyormuşsunuz istanbul da yaşıyorsanız doğubank ta 9. nesil controller 800-900tl arası bulabilirsin.
Top Bottom