Robius
80+ Bronze
vermemeliyizneye bu paraları vermeliyiz acaba aydınlatabilir misiniz
vermemeliyizneye bu paraları vermeliyiz acaba aydınlatabilir misiniz
Asus rog harpe çok fazla yayıncıya sponsor oldu neden kullanmadılar ? demekki superlight kadar değil miş .kötü bir mouse olsaydı esporcuların yüzde 80 i kullanmazdı dostum . g pro superlight'ı öne çıkaran şey shape . sensör switch falan değilProfesyonel Oyuncular mousedan anladığı ve iyi olduğu için değil sponsorlar ve diğer oyunculardan gördükleriyle tercih yapıyor.
Onlarda var diye iyi ya da kötü demek mantıklı değil.
logitech yerine bunu alırdım. (İkinci elde çok ucuza bulunuyor) Usb c si var, btsi var. Asusun eski amiral mouselarından. Hot swap switch var. Değişmesi kolay oluyor. Ben kaç senedir kullanıyorum. 2024 yılında bir sürü alternatif marka var. Eskiden iyi özellikler belli markalarda oluyordu. Artık öyle değil. Ben klavyede razer, asus yerine ajazz aldım. Çok da memnunum. Şimdi mouse alsam attack shark vb markaları tercih ederdim.Asus ROG Pugio II Çok Yönlü Hafif Kablosuz Oyuncu Mouse
Asus ROG Pugio II Çok Yönlü Hafif Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
yok geçilmez gerek yok deathadder v3 zaten superflex kablosu sayesınde kablosuz deneyimi veriyor 8k hz desteğide var g pro ya geçilmez tabi paran varsa ve elin küçükse g pro superlight 2 ye geçilebilirdeathadder v3 ten geçilirmi
az daha çıkarım dersen bunu alhangi mouse bu paraları vermeliyiz acaba aydınlatabilir misiniz
Hocam bende lamzu atlantis mini var.Lamzu Atlantis varken bunu alanın aklını sorgularım
Mesaj otomatik birleştirildi:
çift tıklama sorunu yapan rezil switchlere, iğrenç skatezlere, kötü malzeme kalitesine ve en fazla 1000 hz desteğine sahip şuanda alınmaz fakat elinizde varsa fena olmayan bir ürün
amazon da prime a özel aynı fiyat 6 aya kadar vade farksız taksit seçeneği ile bi tık öndeMerhaba,
Uzun zamandır görülen en alt fiyata düşmüş. Düşünenler için ideal fiyatta gözüküyor.
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT Ultra Hafif HERO 25600 DPI 400 IPS LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
G PRO X SUPERLIGHT Ultra Hafif HERO 25600 DPI 400 IPS LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
ayni ozellikte olmasi iyi oldugu anlamnina gelmiyo onemli olan kalitesiaz daha çıkarım dersen bunu al
çıkamam dersen aynı özelliklerde çok mouse var zatenLamzu Atlantis Mini Pro 4K Wireless Mouse
Beyaz ve Elegant renkler, ayrı satılan Lamzu 4K Dongle ürünü ile 4000hz performansı sağlamaktadır. Siyah renk modelin kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...wraithesports.com
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Oldukça kaliteliayni ozellikte olmasi iyi oldugu anlamnina gelmiyo onemli olan kalitesi
Sevmemendeki sebep nedirHocam bende lamzu atlantis mini var.
3 gündür satıp gpx mi alsam diye düşünüyorum
Esprimi çalmaNiye öyle dedinkine şimdi? Mouse olarak alınır bence gayet.
"M.a.u.s" olarak ben de almam ama.
Yok kral öyle değil sanki ya.logitech sektörde 1 numarayken fazla düşünmeye gerek yok verilir bu mouse için bu dolar kurunda
hocam claw tutmuyorum palm tutuyorum. Gpx alsam diye düşünüyorum ama bu lamzu zor satılır.Sevmemendeki sebep nedir