Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2749 TL

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Çok iyi değil ortalama ve eksi yönleri de olan bir mouse. Bu fiyata alınabilir yine de. Kasanızın güzel olması ile mouse'un alakasını anlayamadım pek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Switchler çok iyi değil ortalama moba için iyi bir switch piyasada ki en iyi mouse kime göre neye göre kanka bir sürü mouse var piyasada. 1200 1300 liraya g502 satan firmanın mouse gpx hatırlatırım pahalı olması en kaliteli mouse olduğu anlamına gelmiyor. Butik firmalardan saydığın firmaların içinde mouse baz alındığında daha iyi mouse üreten daha iyi firmalar var. Bu fiyata alınır mı alınır ama deneyimlemiş biri olarak overhyped bir mousedir.
Knk shape den bahsediyorum çoğu kişiye uyuyor ve clicklerin nesi ortalama ya iyi ya kotüdür yani click logitech zaten bence superlight harici guzel bi ürünü yok pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Knk shape den bahsediyorum çoğu kişiye uyuyor ve clicklerin nesi ortalama ya iyi ya kotüdür yani click logitech zaten bence superlight harici guzel bi ürünü yok pek
Shape olarak eyvallah shape'ine yakın yada iyi denilebilecek az shape var dünyada. Omron 20m yeni batchte olsa eski batchte olsa moba veya rpg oyunları için daha çok tercih ediliyor şahsen fps için TTC ve Kailh'in switchleri daha çok tercih ediliyor. Omronlar daha hassas switchler alışması ve alıştıktan sonra farklı switche geçmesi zor dolayısıyla fps için kullananlar daha önceden omron veya omron benzeri switchler kullanmış kişiler oluyor o yüzden ortalama diyebileceğim bir switch. Ha fps için kullananlar illa var ama daha iyi alternatifleri de var kullanılmayacak kadar kötü değil ama tercih edilecek kadar da iyi değil o yüzden ortalama demek istedim

Edgawm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali
Razer deathadder v3 pro düşmeyecek galiba…

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Shape olarak eyvallah shape'ine yakın yada iyi denilebilecek az shape var dünyada. Omron 20m yeni batchte olsa eski batchte olsa moba veya rpg oyunları için daha çok tercih ediliyor şahsen fps için TTC ve Kailh'in switchleri daha çok tercih ediliyor. Omronlar daha hassas switchler alışması ve alıştıktan sonra farklı switche geçmesi zor dolayısıyla fps için kullananlar daha önceden omron veya omron benzeri switchler kullanmış kişiler oluyor o yüzden ortalama diyebileceğim bir switch. Ha fps için kullananlar illa var ama daha iyi alternatifleri de var kullanılmayacak kadar kötü değil ama tercih edilecek kadar da iyi değil o yüzden ortalama demek istedim
Hocam endgame xm2we ile karşılaştırırsanız ne derseniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Fiyatı düşmüşken GPX alabilirsin ben xm2we alırdım tercih meselesi tabi.

Kronik çift tıkama ve scroll problemi olan fareye doğru skatez değiştirsen yeter :D
Yeni batchlerinde çift tıklaam sorunu yok diyorlar ama yine de ben tercih etmezdim

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Xm2we
-Uzun süreli kullanimda kronik arka kısmı boşluğa geçiyo tıktık ediyo
-Garanti yok
BAşka - yönü yok gibi hatirladigim ama bir kere aliyosan gpx al ben sorun yaşadım çözüm bulamiyosun tamire versen 600tl gider bisey olsa

Kronik çift tıkama ve scroll problemi olan fareye doğru skatez değiştirsen yeter :D
İkiside yok knk mouseda herkes 2021 de kalmiş galiba bilip bilmeden yorum yapiyonuz

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Evde 3 tane kullanılmayı bekleyen mouse olmasaydı net alırdım bu fiyata

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiyatı düşmüşken GPX alabilirsin ben xm2we alırdım tercih meselesi tabi.

Yeni batchlerinde çift tıklaam sorunu yok diyorlar ama yine de ben tercih etmezdim

Bildiğim kadarıyla magenta renklerinde iyileştirmeler var hafif fakat switch aynı bu yüzden uğraşa değeceğini düşünmüyorum. Zamanında almayı düşündüm, alsam switch ve scroll değişmii yapacaktım doğrudan sonra baktım saçma fiyatlara geliyor salıp viper v2 geçtim, tertemiz. Yurtdışından da bir arkadaşıma dongle çözdürsem bayağı götürür bu beni :)

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Xm2we
-Uzun süreli kullanimda kronik arka kısmı boşluğa geçiyo tıktık ediyo
-Garanti yok
BAşka - yönü yok gibi hatirladigim ama bir kere aliyosan gpx al ben sorun yaşadım çözüm bulamiyosun tamire versen 600tl gider bisey olsa

İkiside yok knk mouseda herkes 2021 de kalmiş galiba bilip bilmeden yorum yapiyonuz
2.el xm2we alacaktım az önce fakat sahibinden dolandırıcı kaynıyor hocam. Bugün ikinci defa başımıza geldi. 2-3 yıl kullanmam lazım. Sanırım vgn dragonfly aynı shape i kullanıyor ancak siz böyle butik firmaların anlatıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyorsunuz sanırım.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
2.el xm2we alacaktım az önce fakat sahibinden dolandırıcı kaynıyor hocam. Bugün ikinci defa başımıza geldi. 2-3 yıl kullanmam lazım. Sanırım vgn dragonfly aynı shape i kullanıyor ancak siz böyle butik firmaların anlatıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyorsunuz sanırım.
KNk uzun süreli kullancaksan superlight al sahibinden alcagin bisey varsa at linki güvenilirse soylerim sana

Sahibinden gpx superlight da alabilirsin bütçe çok yoksa

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Peki Razer viper mı yoksa logitech pro mu ? elim küçük şuan kullandığım g102.

Top Bottom