JeaLeusy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Alper Coşkun Sertkaya
Kullanan ve fikir belirten biri olduğumu ve şık göründüğünü göstermek adına ekledim. Tek mouse görselim yok hepsi kasayla birlikte çekilmiş fotoğraflar. Yanlış yorumlandıysa silebilirim.Çok iyi değil ortalama ve eksi yönleri de olan bir mouse. Bu fiyata alınabilir yine de. Kasanızın güzel olması ile mouse'un alakasını anlayamadım pek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse de Hz farkını hissetmek pek mümkün değil yani ben hiç bir şekilde o farkı hissedemedim + şarjı da daha çabuk bitiriyor. Kağıt üstü değeri olarak tatlı dursa da fark hissetmek bana göre çok zor. Birkaç Esporcunun elinde görünce ve benim mouse 4000 Hz diye düşününce performansa psikolojik etkisi olur mu onu bilemem
Ben mouseyi 1 haftalık 2. el vatan faturalı almıştım 1.200 TL ye. Ben kendi kullanım açımdan yorumluyorum çünkü inceleme de eleştiri alan Switch sorununu bir kez bile yaşamadım. Logitech G HUB programından memnunum değiştirmek istemiyorum. Görsel anlamda adı geçen diğer mouselerden daha oturaklı duruyor ve Logitech markası bana göre kaliteli bir marka. Tek eksik gördüğüm yanı Type C kullanmaması onun dışında kullanımda bana göre bir eksisi yok. Mouseden memnun olduğum için V2 versiyonunu satın almayı düşünüyordum ama çıktıktan sonra ilgimi çekmedi gereksiz pahalı ve ilgi çekici hiç bir şey yok.
Sizde önceden bu mouseyi kullanıyormuşsunuz bundan hangi mouseye geçtiniz ve kullanımda ne gibi artı durumları var bahsederseniz bizim için iyi olur.