Neler Yeni

Çözüldü✓ XBOX Controller almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
XBOX Controller almak mantıklı mı yoksa 2000 TL civarı fiyatlandırmada daha iyi bir alternatifi var mı? Sadece PCde kullanacağım.

Ysuflix

80+ Gold
ben xbox kolu kullanıyorum pcde tak çalıştır program falan yok %100 uyumlu al bence

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2k çok pahalı değil mi ya nereden buldun o fiyata?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,293
İsim
Diyarhan
Çok pahalı en son 1600 e görmüştüm

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
XBOX Controller almak mantıklı mı yoksa 2000 TL civarı fiyatlandırmada daha iyi bir alternatifi var mı? Sadece PCde kullanacağım.
RAZER WOLVERİNE V2 KULLANIYORUM. çok memnunum. kendi içinde özelleştirmeler falan olması çok avantajlı tuş atamaları zart zurt

ben dahil pek çok kişi 1200 liraya amazondan aldı bunları. Dolap sahibidnende sıfır satıcılardan kovala. 2500 falan verme şuanda alacaksanda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Tabii ki mantıklı. Fiyatları artmaya başlamış yavaştan. Ben özel seri Stellar Shift gamepad'i Amazon'dan 1700 TL ye almıştım. Daha uyguna Amazondan falan bulursanız yapışın derim. 3.parti yazılım vs uğraşmadan direk Windows ile entegreli Xbox gamepadleri. Kullanımı da çok rahat, konforlu. PC için alınabilecek en iyi gamepaddir Xbox gamepadleri. :)
Fiyatları daha da artmadan almanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAZER WOLVERİNE V2 KULLANIYORUM. çok memnunum. kendi içinde özelleştirmeler falan olması çok avantajlı tuş atamaları zart zurt

ben dahil pek çok kişi 1200 liraya amazondan aldı bunları. Dolap sahibidnende sıfır satıcılardan kovala. 2500 falan verme şuanda alacaksanda.
Kablosuz istiyorum hocam ama öneriniz için teşekkürler.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
PS5 Dualsense ve xbox 9.nesil kullandım. DualSense bana daha iyi gelmişti, karar sizin tabi.

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
kablolu xbox 360 controller işini görecektir 250-300tl arası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz istiyorum hocam ama öneriniz için teşekkürler.
ama kablosuz istiyormuşsunuz istanbul da yaşıyorsanız doğubank ta 9. nesil controller 800-900tl arası bulabilirsin.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PS5 Dualsense ve xbox 9.nesil kullandım. DualSense bana daha iyi gelmişti, karar sizin tabi.
Dualsense'den sonra 9. Nesil, dedemin takırdayan dişlerinden farksız geliyor. Fiyat konusuna gelecek olursak zaten 2000 TL civarı. İndirim olduğunda o fiyatın 400-500 TL altına geldiğini gördüm bir sefer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
kablolu xbox 360 controller işini görecektir 250-300tl arası.

ama kablosuz istiyormuşsunuz istanbul da yaşıyorsanız doğubank ta 9. nesil controller 800-900tl arası bulabilirsin.
Ankaradayım maalesef hocam ancak öneriniz için teşekkürler.

Dualsense'den sonra 9. Nesil, dedemin takırdayan dişlerinden farksız geliyor. Fiyat konusuna gelecek olursak zaten 2000 TL civarı. İndirim olduğunda o fiyatın 400-500 TL altına geldiğini gördüm bir sefer.
XBOX Controller Windows ile daha optimize diye ona yöneldim, Duansense ile aralarında özellik konfor vs. olarak çok fark var mı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ankaradayım maalesef hocam ancak öneriniz için teşekkürler.

XBOX Controller Windows ile daha optimize diye ona yöneldim, Duansense ile aralarında özellik konfor vs. olarak çok fark var mı?
Çok fark var kardeşim. Ben bilgisayarda Dualshock kullanıyordum normalde. Lakin sırf 9. Nesil de olsun bilgisayarda onu kullanırım diye Xbox kontrolcüsü aldım. Bırak Dualsense'yi, Dualshock'u bile tercih ederim. Optimize konusuna gelirsek, orijinal PS kontolcüsü sıkıntı çıkarmaz. İmitasyon ürünlerde uyumsuzluk olabiliyor. Örneğin bende Rampage'nin kontolcüsü de var. Kol sağlam ama Mortal Kombat 11'de karakter durduk yere zıplamaya başlıyor.

Top Bottom