Başka mouse almayı düşünmüyorum açıkçasısuperlight bireber aynı performası veren harici markalar var onları öneririm
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
0 almak daha mantıklı, tamir görmüş ürünler çok tavsiye etmem. Aktif kullandığım mouse ve tavsiye ederim.Arkadaşımdan alacağım önceden üzerine su döktüğü için servise vermiş ve o arada yeni bir tane almış. 800 TL'ye yaptırmış ve servisten gelen mouse'yi almak istiyorum 2k'ya alınır mı yoksa sıfır 3k mı alınır? Başka mouse almayı düşünmüyorum, skatezi değiştirip kullanacağım
Switch veya skatez değişimi yaptınız mı?0 almak daha mantıklı, tamir görmüş ürünler çok tavsiye etmem. Aktif kullandığım mouse ve tavsiye ederim.
Servisten gelen gpx superlight 2k'ya alınır mı senceGlobalde Superlight'ın fiyatı düşerken bizde dolar bazında dahi fiyatı artıyor. Fahiş fiyatlar. Yıllar içinde kendini kanıtlamış bir fare ama eskidi artık, Logitech de şuan yenisini çıkarma çalışmaları içinde. Markette bir sürü yeni oyuncu var ve açıkçası baya iyiler, onlara şans vermek lazım.
Değişim ürünüyse al, tamirli ürünse almaServisten gelen gpx superlight 2k'ya alınır mı sence
Hayır ben değişim yapmadım ve sorun da yaşamadım. Dediğim gibi tamirli o fiyata almak yerine adınıza faturalı alın daha iyi.Switch veya skatez değişimi yaptınız mı?