Arama sonuçları: *

1. E

Sivilce izi ve akne nasıl geçer?

Doktorların kullandırdığı ürünler iyileşmeme hiç etki içinde bulunmadı. Zaten çok yeşillik yiyordum sağlıklı bir cilt için fazla yeşillik yemek ve fazla su içmek önemlidir, bir ara çok fazla sivilce çıkmıştı bir kaç ay kalıp geçti. Sivilcelerin ilacı benim için çok fazla yeşillik tüketmektir.
  2. E

programım nasıl 1 aydır vücut geliştiriyorum

@Besim Tibuk Sir, maksimum kas büyümesi için 2 3 kez çalışmak gerekiyorsa, çok ilişki yaşayarak çok çocuk yapabiliriz bu da yeni 3 çocuk politikamız olsun mu? Hafta da 2-3 gün çalışma kardeşim, hafta da 2-3 gün çalışmak hele bacak kasını çok saçma, kasa hasarı verip dinlendirmen lazım yaptığın...
  3. E

Hafta da 2 defa sırt bacak gibi büyük kasları neden çalışıyorsun kanka getirisi nedir acaba
  4. E

Göğüste kas ağrısı olur mu ? (Ciddi cevap verirseniz sevinirim)

Bende de çarpıntı oldu geçti, gitmek istersen başka bir doktora tekrar git ama bir şey olduğunu sanmam, olsa muhakkak çıkar diye düşünüyorum, çünkü bir sorun saatler içerisinde geçmez, grip bile günler içerisinde geçiyor. Ama tabi biz mantıkla konuşuyoruz ilmi yanını bilmeyiz
  5. E

Göğüste kas ağrısı olur mu ? (Ciddi cevap verirseniz sevinirim)

Psikolojik gibi gözüküyor kardeşim geçen benimde kalbim sıkıştı bir an ben de aha gidiyoruz dedim ama yaşamaya devam ediyoruz MSÜ'de de sağlıkta baktılar ondan önce de kontrole gitmiştim kalp için bir şey çıkmadı sen de de bir şey çıkmadıysa bu bir şey olmadığına alamettir. Sanıyorum ki kalp...
  6. E

İlk ay için programım yanlış mı?

Cable crossover upper chest bunu yaz internete ilk göğüs hareketi bu drop demek ağırlığı düşürüp tükenişe gitmek demek. Çift sıkıştırmalı demek sıkıştırdın ondan sonra çok kolu açmadan tekrar sıkıştırıp hareketin normal formunu yapmak demek Butterfly yaptın sıkıştırdın sonra biraz kolları açtın...
  7. E

Sadece tavuk pilav yersek vitaminsiz kalırmıyız?

İlla ki diğer yediğin şeylerle vitamini karşılarsın karşılamasına da sabah tavuk pilav yemiyorsan, sebze yemeden protein sindirimin mükemmel olmaz
  8. E

İçim FİT İçmek Zararlı Bişeymi

İçtikten 2 saat sonra proteini vücut alır.
  9. E

Kardeşim açık söylemek gerekirse rezalet Bir hareket göğüs mü olur 2 hareket sırt mı olur sadece omuz yanlarını çalıştıran omuz hareketi mi olur Ve bu kadar çok kol hareketi mi olur Ve bu kadar çok hareketli bacak programımı olur
  10. E

Overhead Press Mi Yoska Shoulder Press Sizce Hangisi

İkisi de aktif olarak programımda var Smith machine de oturarak yaptıktan sonra ayakta omurgaya baskı uygulamasın diye 15 17.5 gibi kilolarda 15 tekrar ve üstü yapıyorum
  11. E

Msü için sicilin önemi

Hayır adli sicil kaydını istiyorlar oradan da tanık olarak çıkarsan sicil kaydına yansısa dahi bir şey olmaz bizim ki temiz Allah'a şükür :) Ortaokul da ki kavga girilmemiş :d
  12. E

Bence Push Pull Legs'e de gerek yok ama sonuçta splittir yapılabilir tabi bacağın hafta da 1 yapılması şartıyla bacağın onarımı aşırı pumplanırsan 2 hafta bile sürebilir Bence şöyle yap Göğüs Triceps Aşağıdan Cable ile üst göğüs 6 set son drop Cable Crossover şu varyasyon 6 set son drop Bir de...
  13. E

Hafta da illaki 2 kere çalışacam diyorsan bir kası ki gerek yok push pull legs yap Omuz ile bacağı aynı günde çalışma bir bölge için 4 hareket çok gereksiz benim kol antremanım en fazla 4 hareket oluyor ki genelde 3 hareket olur 2 triceps 1 biceps olarak Falan filan Göğüs kısmına gelirsek Press...
  14. E

Fi̇tness Ve Masturbasyon

Öncesinde yapılmaz, sonrasında da yapılmaz, bir hafta yapılmazsa testo sanırım ya %143 ya %147 artıyordu 2. hafta da da bu artışla kalıyordu daha da artmıyordu, %143-%147 artmış testodan feda edip gelişimini yavaşlatmak istiyorsan yapabilirsin
  15. E

Ne kadar protein almalıyım

Yağsız kilonun 2 katını almalısın, yağsız kilonu hesapla 2 ile çarp bu definasyonda da bulk da da aynı. Protein spordan sonra daha fazla alınmalı kas onarımı için senin o içtiğin 26 gram protein olduğu iddia edilen sütler sadece şeker hadi içinde protein tozu var diyelim içinde süt olduğu için o...
  16. E

Online dan Kahve Buluşması Yapsak Mı?

@Besim Tibuk Sir, çaylarımızı yudumlarken bu olmayacak sohbeti dinleyelim mi?
  17. E

5x5 ile 3 ayda ne kadar kas geliştirebilirim

5x5 kas geliştirecek bir program değil.
  18. E

Sağ karın kaslarım daha çok gelişiyor

Vücut da bazı kaslar diğer kaslara nazaran daha iyi adapte olur ve pump olur, eğer ağırlıklı çalışıyorsan ki uygun olanı da budur, sağ tarafının daha fazla pumplanması normal. Genetik olarak sol taraf da 2 kas var olabilir onu 3 kasa çıkartamazsın belli olmaz, benim de karın kaslarım normal de...
  19. E

İngilizce kurs önerisi

Tamamen gerekli olan İngilizce bilgilerini Cambly de öğretiyor Busuu da öğretiyor Busuu ile bir yere kadar ama Cambly gerçekten işe yarıyor, ama orta düzey insanlar için çok pahalı ben bile para verirken cebim yanıyordu :d İnanıyorsan alabilirsin, yararlı geliyor ve ucuz.
  20. E

Bulk Mı Yapmalıyım Cut Mı?

Yağ yakmak 1 aylık iş çok yağlıysan taş çatlasın 2 aylık iş. Çok istiyorsan git 1 ay da yağ yak ama küçük gözükürsün. Minimum yağlanma ile kas yapılır, ama kütleli gözükmen doğal olarak daha fazla sürer.
Top Bottom