Arkadaşlar selam yüzümde sivilce izleri akne ve siyah nokta var bunlar için ürün önerisi lazım ama gerçekten işe yarayan varsa tavisyeniz söyler misiniz? @PİŞMANIM @Hidro Dinamik @Furkan Karagülle @alex jensen
Duşta gözenekler açıldıktan sonra beyaz sabunu biraz bekletip yüz temizleme fırçasıyla temizliyorum. Siyah nokta felan kalmıyor.Arkadaşlar selam yüzümde sivilce izleri akne ve siyah nokta var bunlar için ürün önerisi lazım ama gerçekten işe yarayan varsa tavisyeniz söyler misiniz? @PİŞMANIM @Hidro Dinamik @Furkan Karagülle
Ne kadar sürede geçti hocam ?Cildiyeden randevu alıp bir doktora görünüyorsun sana uygun ilaçları veriyor. Başkalarının kullandığı sende olumsuz sonuçlar çıkarabilir. Ben de vaktiyle doktora gitmiştim akne ve izlerden eser kalmadı.
genital enfeksiyon için yazılan ilaç yazıyo netteaile hekımıne git azitro yaz de artık sıvılcen yok
ortalama kaç yaşında gidilmeliCildiyeden randevu alıp bir doktora görünüyorsun sana uygun ilaçları veriyor. Başkalarının kullandığı sende olumsuz sonuçlar çıkarabilir. Ben de vaktiyle doktora gitmiştim akne ve izlerden eser kalmadı.
O konuda bilgim yok maalesef. Ergenlikte illa ki oluyor o dönemden sonra uzun süre geçmezse o zamanlar olabilir.ortalama kaç yaşında gidilmeli
teşekkürlerO konuda bilgim yok maalesef. Ergenlikte illa ki oluyor o dönemden sonra uzun süre geçmezse o zamanlar olabilir.
kullandım sivilce akne için doktar önerdi direk geçiriyor 3 4 ay sıvılce cıkmıyorgenital enfeksiyon için yazılan ilaç yazıyo nette
hocam hangisin alayım ?çay ağaçlı sabun, keçi sütlü sabun, arı sütü ballı lifli sabun ve çay ağacı yağı sivilceleri yok ettiği gibi sivilce lekelerine de çözümdür.
(bu arada nereden biliyorsunda kesin konuşuyorsun diye soran olursa aktar dükkanım var ve bu işin eğitimini aldım.)