Arama sonuçları: *

1. W

Yardım Dominar 250D Kullanıcısı için kask, eldiven ve mont önerisi

Modellere vs henüz bakmadım ne zaman alırım onu da bilmiyorum ki henüz motorumda yok fakat şuanda iş yerindeki eski scooteri kullanıyorum kaskı da iş yerindeki kaskı kullanıyorum yazın kendime motor almayı düşünüyorum bu yüzden şimdi de bu motor bende kalıyorken alacağım...
  2. W

Peki sebebini öğrenebilir miyim axorrdan iyi olduğunu noktalar vs. neler fiyat olarak benzer fiyatlardalar çünkü çok fazla araştırma da yapmadım açıkçası
  3. W

Hazır konusuna denk gelmişken kask olarak axorr mu yoksa mt mi tavsiye edersiniz?
  4. W

Word dosyasının şifresini açmak/kırmak

Merhaba Word dosyasını parçalara bölmek konusunun devamı olarak açmaktayım bu konuyu bir adet word dosyam var içinde üniversite tezi bulunuyor büyük ihtimal hdd formatladığımız için dosyayı geri kurtarmayla aldım fakat ismi vs Dosya Adı Kayıp olarak gözükmekte. Bu teze ulaşmam lazım öncelikle...
  5. W

Word dosyasını parçalara bölmek

Şuanda deneyebildim fakat .doc dosyasını zipe çevirince dosya açılamıyor. Sanırım bunu yapmak için docx olması gerekli başka bir yol var mı acaba bunu yapabileceğim 1735853842 Bu arada güncelleme LibreOffice ve Microsoft Word 2003 ile açmayı başardım 2 dosya var bir tanesini açmayı...
  6. W

plus üyeliğim var chatGPT de fakat sorduğumda max 100mb a kadar dosya kabul ediyorum diyor
  7. W

ChatGPT 100mb'a kadar dosya kabul ediyor maalesef bendeki dosya ise 3gb :/
  8. W

Anladım akşam deneyeceğim teşekkürler yardımın için
  9. W

Şuan işyerindeyim eve gidince deneyeceğim fakat şunu tam anlamadım images'ı silince resimler vs. gitmeyecek mi? ayrıca bunu yapsam bile 512mb'ı geçerse ne yapabilirim?
  10. W

İNDİRİM sniper elite 2 remasterad 9.87tl microsoft store %90lık bir indirim

Tam olarak bilgim yok fakat o zamanlar ben i7-3770K kullanıyordum rx570 ile beraber
  11. W

apu değilde sistem rx570 8gb vardı bende onu yaktım ama aynı gün öncesinde pc yi açtığımda 3 kere falan elektrikler gitti direkt bölgesel olarak asıl sorun ondan kaynaklı oldu daha sonra oyundayken tam anlamıyla yandı diye tahmin ediyorum ben biraz unlucky yani benim olay :D
  12. W

Üniversite bitirme tezi 1735816769 Yani en azından öyle umuyorum çünkü tam net emin olamıyorum diskten silinmişti kurtarma ile kurtardım fakat boyuttan dolayı açılamıyor olarak gözüküyor fakat bu kadar büyük dosya büyük ihtimalle tez olduğu için bu kadar büyük olmalı başka bu kadar büyük bir...
  13. W

Ekran kartımı yaktığım oyun :D Arkadaşlarla vs. oynaması çok zevkli fakat pek hoş bir anım yok maalesef bu oyunla benim
  14. W

Merhaba öncelikle mutlu yıllar dilerim, sorunum şu ki elimde 2.70Gb büyüklüğünde bir word (.docx) dosyası mevcut fakat bunu şuanda açamıyorum çünkü wordde 512Mb üzeri olduğu için açılamıyor diye hata veriyor. Bir kaç site aradım fakat bu sitelerde 1Gb'a kadar kabul ediyor bunu bölmek için. Ben...
  15. W

Unreal Engine ile CC4 karakterine LipSync nasıl yapabilirim?

Merhaba öncelikle mutlu yıllar dilerim, aslında sorum kısaca başlıktaki gibi Azure ile Text-to-Speech'ten aldığım ses dosyasına LipSync ile karaktere yansıtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim karakteri Character Creator 4 ile oluşturdum. Azure'den viseme data alabiliyorum sanırım fakat hem bu...
  16. W

Hyosung gt250r parçası hangi ülkelerde bulunur?

Bulgaristandan getirebilirim haftalık olarak vs gidip geliniyor oradan getirtebilirim 1735383386 Ayrıca avrupadan kargo ile bulgaristana getirme şansımda var sanırım 1735383440 125 cc piyasasına vs hiç bakmadım ben fakat bir sürğ 125 cc öneri konusu var forumda, ben 250 lik düşünüyorum o...
  17. W

🔴PLASTİK POŞET ZAMMI AÇIKLANDI!

Ne faizi ne diyosun sen faiz haram faiz olmaz( sanırım geçenlerde güncelleme gelmişti)ama altın alabilirsin
  18. W

Hyosung gt250r parçası hangi ülkelerde bulunur?

Merhaba, Türkiyede hyosung pek önerilmiyor parça ve usta sıkıntısı sebebi ile fakat usta sıkıntısı çok sıkıntı değil ama parça için hangi ülkelerde rahat bulunabiliyor parçası. Yaza doğru motor alacağım fakat kafamda ne alacağımı netleştirmeye çalışıyorum eğer avrupa içerisinde bulunuyorsa...
  19. W

Yardım OpenAI API ile Web Access/ Web Search

OpenAI API Kullanarak sorduğum şeyi belirli bir websitesi veya internet üzerinde arama yapıp ona göre bana cevap vermesini istiyorum. 4o veya 4o-mini kullanmam daha iyi olur fakat diğer modelleri de kabul edebilirim o1 ve o1-mini harici. Normal ChatGPT'ye sorduğumda site üzerinden arama yapıp...
  20. W

EaseUS Data Recovery Free Key lazım

EaseUS için elinde key listesi vs olan var mı hiç bir yerde bulamadım şuanda gerekli harddisk silinen dosyaların arasında tez var onu kurtarmam gerekmekte
Top Bottom