valla bendeki pcde apu ama bişey olur mu ki msı afterbruner açtım göstermiyor .dEkran kartımı yaktığım oyun
Arkadaşlarla vs. oynaması çok zevkli fakat pek hoş bir anım yok maalesef bu oyunla benim
apu değilde sistem rx570 8gb vardı bende onu yaktım ama aynı gün öncesinde pc yi açtığımda 3 kere falan elektrikler gitti direkt bölgesel olarak asıl sorun ondan kaynaklı oldu daha sonra oyundayken tam anlamıyla yandı diye tahmin ediyorum ben biraz unlucky yani benim olayvalla bendeki pcde apu ama bişey olur mu ki msı afterbruner açtım göstermiyor .d
hee çevresel sorunların üstüne bide grafik istemcisi isteyen bir şey gelince ekran kartı gümapu değilde sistem rx570 8gb vardı bende onu yaktım ama aynı gün öncesinde pc yi açtığımda 3 kere falan elektrikler gitti direkt bölgesel olarak asıl sorun ondan kaynaklı oldu daha sonra oyundayken tam anlamıyla yandı diye tahmin ediyorum ben biraz unlucky yani benim olay
hee çevresel sorunların üstüne bide grafik istemcisi isteyen bir şey gelince ekran kartı güm
işlemciyi ne kadar istiyor bu oyun bilgin var mı