Arama sonuçları: *

1. callousness

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

kral klavye geldi ya 😁
  2. callousness

driver da kurdum :D kurcalıyorum yarınlar yokmuşçasına
  3. callousness

Akko Monsgeek Mg75w aldım

rgb vs yok ondan ucuz olabilir belki hocam.
  4. callousness

sendeki iyimiş kankam yine bende hepsiburadadan aldıgım 500tllik membran bi klavye vardı beni düşün bi' de hahapoıhfapıdhgadp*ıhgapdğhjg
  5. callousness

kanka akkolar da güzel baktım, bunu almamıs olsam onlardan alırdım. LA KLAVYEDEN YAZARKEN AŞKA GELİP FAZLADAN YAZMAK İSTİYORUM ÖYLE GÜZEL SESİ TOK HOŞ VAR AĞPOJFAĞDOGHJĞAODJHGĞADOJG DELİRİRSİN
  6. callousness

ayıp ediyon, elde kalanları aldınız ucuza. herhangi bir yerde yine aldığım fiyattan alcan işte. gömme la beni :D mutluyum aw müq klavye 1736170769 AMPULÜ YIRTACAĞIM BEN 1736170805 bence gelir, faturayı 15 dolardan göstersinler. benim öyleydi ama yine 30 dolar yazmışlar kutuya :D allah...
  7. callousness

BENDİMİ ÇİĞNER AŞARIM !
  8. callousness

mail at bari epomaker'a bir daha kargolasınlar. faturayı yanlış yazmışsınız vs de bence hocam. üzüldüm adına.
  9. callousness

bu arada mantıklı bi' dahakine öyle yapalım hocam :kedi:
  10. callousness

800 tl verdiginle aynı mı kanka allah aşkına :kekw: klavye aynı okey, onun dışında switchim farklı kutu farklı. klavye altında ve kutusunda epomaker ibaresi vs var ne bileyim. aksesuarları koydukları yerde en azından aksesuar yazıyor, size gelenlerin cogunda yazmıyordu sanırım öyle gördüm...
  11. callousness

@Vaga attım kankam, mic bayagı hassas :D çok tuhaf cıkmıs sesler. normalde çok daha tok ve güzel emin olabilirsin. 1736170320 kutusu bile farklı la :kedi: sarı siteden itinayla baktım
  12. callousness

aula f75.m4a - 924 KB
  13. callousness

kankam valodayım ama birazdan yapacagım, söz. 1736167576 kanka mac arası cektim, video da atarım ilerleyen sürede. switch bu. LEOBOG Ice Vein Switch
  14. callousness

PTTYE KABUL EDİLİP GERİ GİTMESİ AŞIRI SAÇMA OLAY YA
  15. callousness

"BABALAR SÖZÜNÜ TUTAR" -SKYWALKER
  16. callousness

shaco27 olması lazım konusuyoruz onunla da ona da cok üzüldüm zaten, nasıl geri gidiyorsa kargo... 1736166167 kanka geçmişti gümrükten en son öyle hatırlıyorum ben
  17. callousness

bir arkadaşl daha aldı forumdan, 70-90 dolar aralagındaydı. sistemde kargonuz geri gönderildi diyor onda. bende ise bugün dağıtıma çıktı ve de elime ulaştı. tamamen şans işi. ve tavsiyeniz için minnetarım o.O2
  18. callousness

ve aldığım aulanın switch'i farklıydı temuda satılanlar gibi degildi :) istediğim tatlı tok sesli bir aula'm oldu. beni alenen s-lak yerine koyanlara selam olsun, siz de istediğiniz bir şeyler oldugunda umarım alabilirsiniz beyler :kedi:
  19. callousness

...Gaza gelip aula aldım lakin 50 dolar üzeriydi, cogu arkadaş buradan kendilerinden pahalı aldığın için beni alenen s*lak yerine koydu :) ama iyi kalpli 1 arkadaşımız mail at, belki dusuk gösterirler dedi faturayı ve de oyle yaptım. bugun de kargo elime ulastı. 50 dolar artı 600 tl vergi :d h.o...
Top Bottom