Neler Yeni

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
S.A BEYLER !

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
BABANIN KLAVYE GELDİ ! 2K VERGİ CIKAR DA ALAMAZSIN DİYENLER UTANIR MI BİLMEM :D BİZİM AULALAR EPOMAKER DEGİL Mİ DİYENLER DE AYNI ZİRA UTANIR MI BİLMEM :D KALBİNİZ KÖTÜLÜK DOLU AWQ

BABALAR GİBİ Ice Vein Switch EPOMAKER İŞBİRLİKÇİ AULA H.O
DAHA İYİLERİ DE SİZİN OLSUN :)

WhatsApp Image 2025-01-06 at 15.01.35.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler öncelikle s.a

Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle

Gaza gelip aula aldım lakin 50 dolar üzeriydi, cogu arkadaş buradan kendilerinden pahalı aldığın için beni alenen s*lak yerine koydu :) ama iyi kalpli 1 arkadaşımız mail at, belki dusuk gösterirler dedi faturayı ve de oyle yaptım. bugun de kargo elime ulastı. 50 dolar artı 600 tl vergi :d h.o tekrardan.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-06 at 15.01.32.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-06 at 15.01.32.jpeg
    281.3 KB · Hit: 34

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Tuğra
BABANIN KLAVYE GELDİ ! 2K VERGİ CIKAR DA ALAMAZSIN DİYENLER UTANIR MI BİLMEM :D BİZİM AULALAR EPOMAKER DEGİL Mİ DİYENLER DE AYNI ZİRA UTANIR MI BİLMEM :D KALBİNİZ KÖTÜLÜK DOLU AWQ

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam önerim ise yaramış gibi bende f99 almayı düşünüyorum bu şekilde.

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaza gelip aula aldım lakin 50 dolar üzeriydi, cogu arkadaş buradan kendilerinden pahalı aldığın için beni alenen s*lak yerine koydu :) ama iyi kalpli 1 arkadaşımız mail at, belki dusuk gösterirler dedi faturayı ve de oyle yaptım. bugun de kargo elime ulastı. 50 dolar artı 600 tl vergi :d h.o tekrardan.

ve aldığım aulanın switch'i farklıydı temuda satılanlar gibi degildi :) istediğim tatlı tok sesli bir aula'm oldu. beni alenen s-lak yerine koyanlara selam olsun, siz de istediğiniz bir şeyler oldugunda umarım alabilirsiniz beyler :kedi:

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Hayırlı olsun hocam önerim ise yaramış gibi bende f99 almayı düşünüyorum bu şekilde.

bir arkadaşl daha aldı forumdan, 70-90 dolar aralagındaydı. sistemde kargonuz geri gönderildi diyor onda. bende ise bugün dağıtıma çıktı ve de elime ulaştı. tamamen şans işi. ve tavsiyeniz için minnetarım o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,510
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom