Neler Yeni

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
S.A BEYLER !

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
BABANIN KLAVYE GELDİ ! 2K VERGİ CIKAR DA ALAMAZSIN DİYENLER UTANIR MI BİLMEM :D BİZİM AULALAR EPOMAKER DEGİL Mİ DİYENLER DE AYNI ZİRA UTANIR MI BİLMEM :D KALBİNİZ KÖTÜLÜK DOLU AWQ

BABALAR GİBİ Ice Vein Switch EPOMAKER İŞBİRLİKÇİ AULA H.O
DAHA İYİLERİ DE SİZİN OLSUN :)

WhatsApp Image 2025-01-06 at 15.01.35.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler öncelikle s.a

Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle

Gaza gelip aula aldım lakin 50 dolar üzeriydi, cogu arkadaş buradan kendilerinden pahalı aldığın için beni alenen s*lak yerine koydu :) ama iyi kalpli 1 arkadaşımız mail at, belki dusuk gösterirler dedi faturayı ve de oyle yaptım. bugun de kargo elime ulastı. 50 dolar artı 600 tl vergi :d h.o tekrardan.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-06 at 15.01.32.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-06 at 15.01.32.jpeg
    281.3 KB · Hit: 34

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Tuğra
BABANIN KLAVYE GELDİ ! 2K VERGİ CIKAR DA ALAMAZSIN DİYENLER UTANIR MI BİLMEM :D BİZİM AULALAR EPOMAKER DEGİL Mİ DİYENLER DE AYNI ZİRA UTANIR MI BİLMEM :D KALBİNİZ KÖTÜLÜK DOLU AWQ

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam önerim ise yaramış gibi bende f99 almayı düşünüyorum bu şekilde.

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaza gelip aula aldım lakin 50 dolar üzeriydi, cogu arkadaş buradan kendilerinden pahalı aldığın için beni alenen s*lak yerine koydu :) ama iyi kalpli 1 arkadaşımız mail at, belki dusuk gösterirler dedi faturayı ve de oyle yaptım. bugun de kargo elime ulastı. 50 dolar artı 600 tl vergi :d h.o tekrardan.

ve aldığım aulanın switch'i farklıydı temuda satılanlar gibi degildi :) istediğim tatlı tok sesli bir aula'm oldu. beni alenen s-lak yerine koyanlara selam olsun, siz de istediğiniz bir şeyler oldugunda umarım alabilirsiniz beyler :kedi:

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Hayırlı olsun hocam önerim ise yaramış gibi bende f99 almayı düşünüyorum bu şekilde.

bir arkadaşl daha aldı forumdan, 70-90 dolar aralagındaydı. sistemde kargonuz geri gönderildi diyor onda. bende ise bugün dağıtıma çıktı ve de elime ulaştı. tamamen şans işi. ve tavsiyeniz için minnetarım o.O2

Top Bottom