Arama sonuçları: *

1. S

Türksat Kablo Net in Modemi yerine başka modem kullanılır mı

Turksat kablo girişleri diğer modemlere uymuyor. Ya gidip kendin netmaster marka modem alacaksın 2. El falan yada kiralayacaksın. Netmaster markasından başka uyumlu marka Türkiye de yok diye biliyorum. 2. El almakta sıkıntılı olduğu için kendimde kiralık kullanıyorum mecburen.
  2. S

🔥İndirim Kahve Dünyası 3ü 1 arada 40lı paket 2 al 1 öde ile adet fiyatı 2₺

https://ty.gl/tcdbo49lyzpgc Şu indirime girse direkt alacam. Her yaz 1 kez satın alıp kampta piknikte içiyorum.
  3. S

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

Hazır sistem aldıysan sürdükleri macun genelde kalitesiz oluyor bu yüzden aynı macunu kullanma. Macunu sürüp taktıktan sonra sökmek iyi olmuyor. İyice temizleyip içinden çıkan macunu sürüp tek seferde takmaya çalışsan yeterli olur. Birde fanın ısı çıkışını egzoz fanına doğru yaptığını kontrol et.
  4. S

❌İndirim Bitti! Perwoll Geliştirilmiş Siyah Sıvı Çamaşır Detarjanı 1485 ml 89₺

5 tane alırsan 150 tl lik kuponla 709.5 1 tanesi 142 tl gelir. Ürün altında kupon var. Prime özel olabilir. Ufak olandan da 9 tane alırsan 1 tanesi 73 küsüre geliyor.
  5. S

Starbucks küçülmeye gidiyor❗️

O kahveyi içmediğinde ölmüyorsan o kahve zaten lükstür. İhtiyaçla lüksü iyice karıştırır olduk. İnsanların sosyalleşmeye ihtiyacı var ama bunun çözümü kazık fiyata kahve içmek değil. Bu fiyatların abartı olduğu konusunda herkes hemfikir ama hala orası dolup taşıyor. Oraya gidenler açıkça lüks...
  6. S

Starbucks küçülmeye gidiyor❗️

Eğitimli kişi kahveye o parayı vermez. Oraya gidenlerin büyük kısmı görgüsüz ve hayatlarını başkasına özendirmek üzere yaşayan kişiler. Sattığı kahvelerin tadı pakette satılan 3ü1 arada kahvelerden farksız olan , sadece bardağında marka adı yazıyor diye elinde tüm gün bardakla dolaşan bir insan...
  7. S

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

Aufu Type-C Kablo 3 metrelik olanı aldım kullanıyorum. Başlıkların hareket ediyor olması çok kullanışlı telefonun girişini falan zorlayıp zedelemez. S20 Fe de süper hızlı şarjı destekliyor. Malum sürekli telefonlar şarjda olduğu için uzun aldım baya işimi gördü. Şuan ki fiyat 300 tl ye yakın...
  8. S

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Maalesef ürün fiyatının yanlış hatırlamıyorsam 4/1 altında olunca vermiyor. Daha önce hep bu konulardan defalarca ret yedim. Daha önceki kararlardan birini alta koydum inceleyebilirsiniz.
  9. S

Çözüldü✓ ZALMAN CNPS14X HAVA SOĞUTUCU LGA 17000 UYUMLULUK

Uyumluluk konusunu bilmiyorum ama yıllardır kullandığım soğutucu. Ben fx6300 ile kullanıyorum. Ultra sessiz falan değil baya sesli çalışıyor helede işlemci ısınınca ama soğutması çok iyi. 10 yıl olmuştur ne macun yeniledim ne doğru düzgün temizledim hala çalışır durumda ama sesi iyice arttı. 😀...
  10. S

Çözüldü✓ BİLGİSAYARI TELEVİZYONA BAĞLADIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Kumandanın ön 2 tuşu yok. Onların biri açma kapama diğeri source tuşu olur. Tv nin portları arasında geçiş yapmaya yarar ama sende o yok maalesef. Bir ihtimal menüden ayarlardan geçiş yapabilirsin. Kızılötesi olan bir telefonun varsa kumanda olarak kullanabilirsin ya da yeni bir kumanda...
  11. S

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Kulaklık zaten hijyen ürünü olarak geçiyordu kolay kolay hiç bir satıcı iade almıyordu bildiğim kadarıyla.
  12. S

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Fotoğrafçı adam gidip en iyi fotoğraf makinasını sipariş edip işini gördükten sonra beğenmedim deyip iade ederse , Sırf seçemediği için ürünün her rengini sipariş edip açıp kurcalayıp sonra beğenmediklerini iade ederse , Bu ürün şuan indirimde ama pek hoşuma gitmiyor alayım belki güzel fiyata...
  13. S

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

Bu tür kulak pamuklarını doktorlar önermiyor. Kulak pisliklerini daha çok içeri itiyormuş ve kalıntıları daha çok enfeksiyona yol açıyor diyorlar.
  14. S

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

Daha hala sıcak fırsatlara nasıl konu açılacağını bilmeyen kişiler varken birde kategori olursa yanlış açılan konuları kapatmaya mod yetmez. Bu arada ürün altındaki kuponla ve 750 üzeri 100 tl indirimle 9 adet alımda tanesi 63 küsüre geliyor. 😀
  15. S

HDD DEĞİŞİP DAHİLİ VE HARİCİ SSD YE GEÇMEK İSTİYORUM SSD ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEM GEREKİR ?

Sata ssd alacaksan aralarında hız farkı pek yok sabit 500 gibi bir şey. Samsung evo serisi var bende 6 yılı doldurmuştur hala kullanıyorum. Sandisk aldım yedek şimdilik sorun yok. Temudan aldığım kodak marka ile bu saydıklarım arasında hız farkı yok. Bana kalsa windows için düşük boyutlu sağlam...
  16. S

Yardım Bilgisayar montajlayacağım statik elektirikten etkilenirmiyim

Farklı bir metal tutmanda yeterli olur ama kasa zaten önünde olduğu için direk kasayı 2 elinle tutman yeterli.
  17. S

Yardım Bilgisayar montajlayacağım statik elektirikten etkilenirmiyim

Kasayı çıplak elinle tutman yeterli diye biliyorum. Ben toplarken de önce bir kasayı tutar sonra diğer parçaları toplarım. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
  18. S

🔥İndirim ŞOK Market 4-6 Ocak Arası Filiz ve Ankara Markalı Makarnalarda 2 Al 1 Öde

Kampanya düşük fiyatlı ürünlerde olamaz mı ? Makarnaların son kullanma tarihi yaklaştığı için böyle bir kampanya yapıyor olabilir veya müşteri çekmek için bile yapabilir. Bu kampanyayı sakızlar için bile yapabilir bunun ülkeyle ne alakası var ? Bu saçma yorumlar yüzünden çok ciddi konular bile...
  19. S

Bir tornavida seti almak istiyorum

Çok kaliteli değil ama daha ucu yalama olan olmadı. Zaten pc vidalarını çok fazla sıkmamak gerekli o yüzden bence ideal set. Ucu uzuyor ve az da olsa kıvrılıyor o yönden işime yarayan yerleri oldu. İçinden cımbız falan çıkıyor ne ararsan var aslında. 2 renk arasında uç farklılıkları olabilir ona...
  20. S

Bir tornavida seti almak istiyorum

Bosch tornavida seti Kendim kullanıyorum içinde ne ararsan var. Cırcırlı sapı var çok kullanışlı. Sapı kalın ama öyle ince yerlere girmez. Sadece pc için alacaksan daha ince ve uzun saplı modellere bak. Fazla güç gerektirmeyecek vidalar sıktığın için çok kaliteli bir şey almana gerek yok...
Top Bottom