KingDeViL
80+ Bronze
Evet.127 tl vergi çıkıyor sizde de öyle mi
Evet.127 tl vergi çıkıyor sizde de öyle mi
elbet birgün 30 liraya gelecek5 V 3Pin ARGB Anakart Kablosu 8Pin 24Pin PSU RGB Kablo Uzantıları Esnek LED Åerit IÅık DIY Kiti Bilgisayar Güç KaynaÄı için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hassas elektrikli tornavida seti 12/39/50-In-1 taÅınabilir LED kiti USB akülü profesyonel cep telefonu IPad onarım ev araçları - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
emeğine sağlık hocam bu arada bu saatte paylaşıyorsun5 V 3Pin ARGB Anakart Kablosu 8Pin 24Pin PSU RGB Kablo Uzantıları Esnek LED Åerit IÅık DIY Kiti Bilgisayar Güç KaynaÄı için - AliExpress 7
Alıntıyı görüntüle
Hassas elektrikli tornavida seti 12/39/50-In-1 taÅınabilir LED kiti USB akülü profesyonel cep telefonu IPad onarım ev araçları - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
Akıllı RGB senfoni ses kontrolü LED ıÅık müzik ritim ortam pikap lamba uygulama kontrolü için hesaplama oyun masaüstü dekor - AliExpress 39
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah. O ürün 30a inmez gibi. 110 altına düştünüğü görrmedim.elbet birgün 30 liraya gelecek
emeğine sağlık hocam bu arada bu saatte paylaşıyorsun
Bunlardan alırken dikkat edin coolmoon firmasının ürününü almıştım uymamıştıAlüminyum Evrensel AMD AM5 ASF CPU Bükme Düzeltme Sabitleme Tokası 7950X 7800X 7700X 7600X 7500F için geçerlidir - AliExpress 7
Alıntıyı görüntüle
bide ethernet kablosu öner be reisMerhabalar yeni konu açmak istemedim buradan devam edelim indirim ismi yine aynı. İndirime giren ürünlerin linki:
ANENG AN8205C Dijital Multimetre AC/DC Ampermetre Volt Ohm Multimetro Test Cihazı
138 Tl85TL | ANENG SZ308 kare dalga dijital Tester 1999 sayımları HFE triyot Buzzer multimetre AC/DC gerilim 10A akım multimetreler metre aracı
ESKİ
ChoiceDay 01.06.2024
TR de en düşük fiyat 1900 tl idi onun da indirimi bitti.
Alıntıyı görüntüle
ESKİ
Alıntıyı görüntüle
Ugreen hızlı şarj cihazları (tip c ve iphoneler için)
Ugreen tip c kablolar (plus 100w ürünler)
Çok fonksiyonlu Airaj marka penseler
Ugreen araç çakmaklığı 30w usb ve usb c çıkışlı hızlı şarj özellikli
Toocki 100w usb-tip c , tip c kablolar
5m neon ışık (ben almıştım daha önce güzel ürün masa oda süslemeye çok iyi oluyor silikon kılıflı görüntüsü de hoş)
Sıcak fırsatlar linki
Hangi işlemciye uymadı ? Am4 Am5 ?Bunlardan alırken dikkat edin coolmoon firmasının ürününü almıştım uymamıştı
85tl..Insallah bir daha gelir5 V 3Pin ARGB Anakart Kablosu 8Pin 24Pin PSU RGB Kablo Uzantıları Esnek LED Åerit IÅık DIY Kiti Bilgisayar Güç KaynaÄı için - AliExpress 7
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Akıllı RGB senfoni ses kontrolü LED ıÅık müzik ritim ortam pikap lamba uygulama kontrolü için hesaplama oyun masaüstü dekor - AliExpress 39
Alıntıyı görüntüle
am5 hocamHangi işlemciye uymadı ? Am4 Am5 ?