🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

Artık yeni hesap açarken doğrulama istiyor. Başka yaşayan var mı?

deneyip dönüş yapacağım hocam alışverişten memnun kaldıktan sonra hesabı silip 1 ay sonra kaydolmaya özen gösteriyorum. Hesabını yeni silmiş olabilirmisin?

Denediniz mi bilmiyorum ama yeni Gmail açıp onla deneyin art arda 2 kez hesap açmayın günde bir tane açın veya müsait olunca açın sonra bağlayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su an söylediğim gibi açtım herhangi bir sorun olmadı

Bir klavyede ben bırakayım.
820 pro ile benzer . Sesleri nasıldır bakmadım.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.638,58TL 62%OFF | K86 kablosuz çalışırken değiştirilebilir mekanik klavye Bluetooth/2.4g ekran ve oyun ve iş için ses döner düğme
Hocam ben 820 pro almadan önce bu klavyede karar kılmıştım ama incelemelerine baktım tüm klavyelerde değil ama bazılarında tuşların 2 defa bastığı söyleniyor. Alacakların araştırarak alması daha iyi olur.

Hocam ben 820 pro almadan önce bu klavyede karar kılmıştım ama incelemelerine baktım tüm klavyelerde değil ama bazılarında tuşların 2 defa bastığı söyleniyor. Alacakların araştırarak alması daha iyi olur.
Derinlemesine araştırmamıştım hocam . Bilgi için teşekkürler.

Bende 5 . Oldu galiba sıkıntı yaşamadan hesap açmam. Aynı tc ve aynı ip uzerinden yaptım. Siz mi çok yapıyorsunuz anlamadım.
Her hafta ilk indirimle birsey aldım. Bu 4. Haftam .

Bende 15 kadar hesap açtım. 4-5 tanesi iptal oldu. Dün gece yine 2 hesap daha açtım. Kargoya verilecekte bekliyor. İptal olsa şimdi kadar olurdu. Alışkanlık oldu bu iş. Sürekli hesap açıp sipariş veresim geliyor :D

Bende 15 kadar hesap açtım. 4-5 tanesi iptal oldu. Dün gece yine 2 hesap daha açtım. Kargoya verilecekte bekliyor. İptal olsa şimdi kadar olurdu. Alışkanlık oldu bu iş. Sürekli hesap açıp sipariş veresim geliyor :D
Hiç sorma surekli ilk indirimden güzel birseyler ararken kendimi buluyorum .
Dün kostekli saat gördüm alasım geldi . 150 ye .
Uncharted taki eşyalara benziyor diye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,843
Üyeler
185,176
Son üye
ahmetdemirer
Geri