Neler Yeni

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Güllü
Arkadaşlar selam,
i5-13400f işlemcim için Strong M2-Pro soğutucuyu aldım idarelik.
Dün zar zor takabildim baskı uygulaya uygulaya daha sonra test için tlou girdim ve 90-95 derece gördü işlemci.
Stok fandayken 84-85 derece oluyordu tlou'da sizce sorun nedir tekrar söküp takayım mı?
Sistem 1 ay önce toplandığı için macun silip işlemciden çıkan macunu sürmedim ek olarak.
Teşekkürler şimdiden.

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ustam
Arkadaşlar selam,
i5-13400f işlemcim için Strong M2-Pro soğutucuyu aldım idarelik.
Dün zar zor takabildim baskı uygulaya uygulaya daha sonra test için tlou girdim ve 90-95 derece gördü işlemci.
Stok fandayken 84-85 derece oluyordu tlou'da sizce sorun nedir tekrar söküp takayım mı?
Sistem 1 ay önce toplandığı için macun silip işlemciden çıkan macunu sürmedim ek olarak.
Teşekkürler şimdiden.

Kral yanlış takmışındır bilgisayarcıya götür taktır en dandik Java soğutucu Bile stok fanı geçiyor kesin yanlış takmışşındır aynı soğutucunun m4 prosu var bende aldım takamadım uzun uğraşlar sonrası gittim bilgisayarcıya taktırdım valla şuan iyi soğutuyor i5 12400f işlemcilerimiz aşağı yukarı aynı bir tık benimki düşük nesil ama o soğutucu stoktan iyidir bilgisayarcıya götür

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,881
İsim
Hacı
2 isi borusu var.... En az4 isi borulu bişi alaydın 500 lirya.
Jelatini soktün mü?

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Güllü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral yanlış takmışındır bilgisayarcıya götür taktır en dandik Java soğutucu Bile stok fanı geçiyor kesin yanlış takmışşındır aynı soğutucunun m4 prosu var bende aldım takamadım uzun uğraşlar sonrası gittim bilgisayarcıya taktırdım valla şuan iyi soğutuyor i5 12400f işlemcilerimiz aşağı yukarı aynı bir tık benimki düşük nesil ama o soğutucu stoktan iyidir bilgisayarcıya götür
Aksam tekrar ugrasacağım o zaman sök çıkar ya yakınlarda bilgisayarcı da yok ki kasayı alıp gideyim :D
2 isi borusu var.... En az4 isi borulu bişi alaydın 500 lirya.
Jelatini soktün mü?
Hocam indirimle 200 TL'ye falan aldım ya bütçe artana kadar idarelik alayım diye düşündüm sıcaklık değerli fena değildi zaten stok fanla bi 4-5 dere ce daha düşer diye tahmin ettim ama tam tersine sıcaklık arttı :D bu macunu temizleyip işlemciden çıkan macunu süreyim mi? isimsiz bi macun çıktı içinden ama ve evet jelatini söktüm

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ustam
Aksam tekrar ugrasacağım o zaman sök çıkar ya yakınlarda bilgisayarcı da yok ki kasayı alıp gideyim :D

Hocam indirimle 200 TL'ye falan aldım ya bütçe artana kadar idarelik alayım diye düşündüm sıcaklık değerli fena değildi zaten stok fanla bi 4-5 dere ce daha düşer diye tahmin ettim ama tam tersine sıcaklık arttı :D bu macunu temizleyip işlemciden çıkan macunu süreyim mi? isimsiz bi macun çıktı içinden ama ve evet jelatini söktüm
Ya bende tamamen senin mantıkla aldım fiyatı çok uygundu 600 TL'ye 4 bakır borulu falan görünce aldım stokdan iyidir diye takamadım onuda bilgisayarcıya taktırdım ama şuan iyi stoktan bin kat iyi sen tam oturtamamışşındır bir eksiği vardır illaki en temizi bilgisayarcıya götür bi ara böyle işlemci kendim takarım demiştim ana kart pinlerini yamultmuştum ekstra masraf çıkmıştı hiç uğraşma derim götür yapsınlar inşallah sorunsuz olur

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Reşit Akalın
Kasanın fotoyu atsana knk bir içten. Birde düzgün bir macun Alman lazım

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Güllü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bende tamamen senin mantıkla aldım fiyatı çok uygundu 600 TL'ye 4 bakır borulu falan görünce aldım stokdan iyidir diye takamadım onuda bilgisayarcıya taktırdım ama şuan iyi stoktan bin kat iyi sen tam oturtamamışşındır bir eksiği vardır illaki en temizi bilgisayarcıya götür bi ara böyle işlemci kendim takarım demiştim ana kart pinlerini yamultmuştum ekstra masraf çıkmıştı hiç uğraşma derim götür yapsınlar inşallah sorunsuz olur
İnşallah hocam:D sağolun yardımlarınız içi
Kasanın fotoyu atsana knk bir içten. Birde düzgün bir macun Alman lazım
Akşam atabilirim anca çalışıyorum şu an maalesef:'(

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Reşit Akalın
İnşallah hocam:D sağolun yardımlarınız içi

Akşam atabilirim anca çalışıyorum şu an maalesef:'(
Kolay gelsin üstad
1000009627.jpg

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Sinan
Hazır sistem aldıysan sürdükleri macun genelde kalitesiz oluyor bu yüzden aynı macunu kullanma. Macunu sürüp taktıktan sonra sökmek iyi olmuyor.
İyice temizleyip içinden çıkan macunu sürüp tek seferde takmaya çalışsan yeterli olur.
Birde fanın ısı çıkışını egzoz fanına doğru yaptığını kontrol et.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bunu söktün mü
s-l1200.jpg

Macunu her söküp taktığında ayenilemen iyi olur ben öyle yapıyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,881
İsim
Hacı

İyi olur dandik macunu sil kaliteli kullan.

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Güllü
Arkadaşlar teşekkür ederim herkese yanıt veren tüm yanıtlardan anladığım macunu silip fanın yanında geleni sürüyorum ve tekrar takıyorum fanı.
Dün akşam biraz da sinirlenip kilitlensin de nasıl olursa olsun diye takmıştım oturmamış sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,107
Üyeler
166,486
Son üye
leitefe22
Top Bottom