Arama sonuçları: *

1. berkec34

Çözüldü✓ Macun önerisi 7800x3D işlemcisi için

Çok iyi sürmek lazım baya iyi, ben kullanıyorum çok güzel ince tabaka sürdüm mx-4 e göre baya fark etti
  2. berkec34

Araba aldım ama hiçbir bilgim yok

Arabayı yeni aldıysan öncelikle hava yağ ve polen filtresini değiştir tabii ki motor yağınıda değiştir, bana özelden yaz yardımcı olayım Yada sanayide bir ford ustasına götür baktırt balata disk durumu lastik durumu ondan sonra klasik bir bakım yaptır. Sonrasındada 1 senede 1 veya 10binkm de bir...
  3. berkec34

80 TANE FAMİLİA TUVALET KÂĞIDI 354TL (ates emojisi)

395 e geldi aldım 2 tane teşekkür
  4. berkec34

Çözüldü✓ İTOPYA BİLGİSAYAR KARGOLAMA SÜRECİ

Yoğun dönemler ve kampanya dönemi yoksa 1-5 iş günü sürebilir diyor, yıl sonu kampanyası vs derken adamlar yoğundu zaten kargolama geç olabilir en sağlıklısı arayıp teyit etmek
  5. berkec34

Yardım En Ucuz Kargo Hangisi

basit kargo, veya geliver.io buralardan kargo gönderimi yapabilirsin anlaşman olmadan uyguna
  6. berkec34

Araç lastiğinden anlayan varmı?

lastikavici.com var birçok lastik testi mevcut, Birde lastik ölçüleriniz nedir tam bilgi verirseniz önereyim 2-3 marka fiyat performans 1736117558 lastikavcisi.com
  7. berkec34

Araç lastiğinden anlayan varmı?

5-10 yıl olarak değşimekte yani 10 yıl diye nitelendirmemek lazım, ortalama bi hız ile bile gitseniz bir çukura denk gelir lastik sönümleyemez hamuru bitmiş diyelim patlar gider savrulursunuz, dandik lastik takarım ama yeni tarihli takarım yinede bunu takmam
  8. berkec34

Yeni Web Sitem Nasıl Olmuş?

Valla çok şey eksik bence olmamış, birde ne amaçla yapıyorsun acaba? e ticaret olarak mı yoksa blog olarak mı 1735987164 E ticaret olarak yapıyorsan bunu geliştirsen bile şu şablona bakınca ben müşteri olsam tercih etmem açıkcası
  9. berkec34

İş Bankası'nda bir güvenlik açığı mı var?

sanal kart hiç kullanmadım şimdiye kadarda bir şey olmadı, ama banka kartıda kullanmadım, genelde kredi kartı ile hallederim işleri
  10. berkec34

İş Bankası'nda bir güvenlik açığı mı var?

Bir yerden alışveriş yapmış olabilir misiniz? Sanal pos kullanan firmaların açıklaması bazen yazmıyor bankada, sadece sanal pos adı yazıyor işlemlerde
  11. berkec34

Arabaya yazılım attırmak istiyorum?

Whatsaptan bir yazın isterseniz belki yapılmıyordur
  12. berkec34

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

Açıkcası kanunda bir açık var bizim milletimizde biraz cins o yüzden böyle oluyor. Örnek vermek gerekirse eskiden amazon iade politikası harikaydı ama millet olarak suistimal ettik. Satıcı açıındanda şöyle diyeyim sonuçta bu firmalar ürün kendi getirmiyor, toptancıdan alıyor onlarda oraya bu...
  13. berkec34

Ya işte insanlara anlatamıyorsun her şey öyle ucuza kaçmamak lazım, adama parça satıyoruz bana en ucuzunu ver diyor yapcak bir şey yok kimide direkt en iyisini ister Güzel bir söz vardır, ucuz mal alacak kadar zengin değilim. O yüzden bilindik yaptığı işin arkasında duracak yerlere gidin...
  14. berkec34

2cr nin sitesine gir orada araç model vs seçiyorsun atılıyorsa gözüküyor ortalama olarak ne kadar arttığıda
  15. berkec34

Stage 1 de herhangi bir durum olmaz. Yedek parça işi ile uğraşıyoruz. Ama burada araç incelenmeli ve her yere yapılmamalı şahsen benim önerim 2cr performance bu işin en iyilerinden. Özetle şöyle söyleyeyim, araçlar üretilirken örneğin 1.4 TSİ motor pazarlanan ülkelerin hepsinde çalışacak...
  16. berkec34

Yardım Toyota Corolla Aracımın Aynası Kırıldı Ne Yapmalıyım?

İç mekanızma genelde onarım yapıyorlar, yedek parça lazımsa yardımcı olalım ama gerek yok iyi bir usta iç mekanizmasını halleder 1735673823 Usta önermem ama :D sonra mahçup oluyoruz
  17. berkec34

Korkmaz-Jumbo-Karaca vs Sizce hangi çeyiz seti

En iyisi korkmazdan schaferdan vs alayım sanırım kimsenin bilgisi yok
  18. berkec34

Korkmaz-Jumbo-Karaca vs Sizce hangi çeyiz seti

Hiç evlenen çeyiz düzen yok mu hangisini önerirsiniz?
  19. berkec34

Siyah Kapşonlu Çift Boyun Korumalı Elyaf Dolgulu Şişme Mont L beden 188₺

diğer bedenlerde fiyatı 1000 tl civarı iptal ederler büyük ihtimal
  20. berkec34

Hepsijet 1 ocakta çalışıyor mu?

yok kapalılar
Top Bottom