Sağolasın usta sonda dediğin komiktiStage 1 de herhangi bir durum olmaz. Yedek parça işi ile uğraşıyoruz. Ama burada araç incelenmeli ve her yere yapılmamalı şahsen benim önerim 2cr performance bu işin en iyilerinden.
Özetle şöyle söyleyeyim, araçlar üretilirken örneğin 1.4 TSİ motor pazarlanan ülkelerin hepsinde çalışacak şekilde üretilir yani örneğin -20 derecede de çalışacak şekilde üretilir 50 derece sıcaklıktada çalışacak şekilde üretilir buna görede motorda emisyonlarda vs ayarlar yapılır.
Yazılım yapılırkende bizim ülke şartlarındaki durum göz önüne alınarak ufak değerlerle oynama yapılır belirli tork ve beygir kazanılır tabi başka şeylerde var ama stage 1 de araca zarar verecek bir durum yok,
Ama şöyle bir şey oluyor insan o gücü hissedince bu sefer aracı sert kullanmaya başlıyor ve araç fazla yakıyor zevk veriyor o aradaki fark
Eğer kendinizi frenleyebilirseniz aynı kullanımda yakıtınızda yarım litre 1 litre kadar düşüş olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ sert kullanmaya başlayınca aracında bakımları düzgün değilse önce ustaya sonra bize sonra tekrar ustaya gidiyorsunuz
2cr nin sitesine gir orada araç model vs seçiyorsun atılıyorsa gözüküyor ortalama olarak ne kadar arttığıdaAtmosferik araca yazılım atılıyor mu arkadaşlar
Atılsa çok etkisi olur mu çünkü genelde tubo basıncı arttırıyorlar galiba
ki hocam her aracın durumuda aynı olmuyor birinin enjektörler bitmeye yakın oluyor birinin enjektörler tertemiz (Aynı araç aynı motordan bahsediyorum) kaliteli yerler buna göre ayar çekmediğinden enjektörü direk öldürüyor (Enjektörden örnek verdim tabi bu parça değişebilir) kalitesiz yerde yaptıranla sanayideki ustalar arasında evlilik görüyorumStage 1 de herhangi bir durum olmaz. Yedek parça işi ile uğraşıyoruz. Ama burada araç incelenmeli ve her yere yapılmamalı şahsen benim önerim 2cr performance bu işin en iyilerinden.
Özetle şöyle söyleyeyim, araçlar üretilirken örneğin 1.4 TSİ motor pazarlanan ülkelerin hepsinde çalışacak şekilde üretilir yani örneğin -20 derecede de çalışacak şekilde üretilir 50 derece sıcaklıktada çalışacak şekilde üretilir buna görede motorda emisyonlarda vs ayarlar yapılır.
Yazılım yapılırkende bizim ülke şartlarındaki durum göz önüne alınarak ufak değerlerle oynama yapılır belirli tork ve beygir kazanılır tabi başka şeylerde var ama stage 1 de araca zarar verecek bir durum yok,
Ama şöyle bir şey oluyor insan o gücü hissedince bu sefer aracı sert kullanmaya başlıyor ve araç fazla yakıyor zevk veriyor o aradaki fark
Eğer kendinizi frenleyebilirseniz aynı kullanımda yakıtınızda yarım litre 1 litre kadar düşüş olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ sert kullanmaya başlayınca aracında bakımları düzgün değilse önce ustaya sonra bize sonra tekrar ustaya gidiyorsunuz
Ya işte insanlara anlatamıyorsun her şey öyle ucuza kaçmamak lazım, adama parça satıyoruz bana en ucuzunu ver diyor yapcak bir şey yok kimide direkt en iyisini isterki hocam her aracın durumuda aynı olmuyor birinin enjektörler bitmeye yakın oluyor birinin enjektörler tertemiz (Aynı araç aynı motordan bahsediyorum) kaliteli yerler buna göre ayar çekmediğinden enjektörü direk öldürüyor (Enjektörden örnek verdim tabi bu parça değişebilir) kalitesiz yerde yaptıranla sanayideki ustalar arasında evlilik görüyorum
Orada bizdeki arabanın yılı uymuyor 2017 136hp 300nm 1.6 crdı olması lazım Ama çıkmıyor2cr nin sitesine gir orada araç model vs seçiyorsun atılıyorsa gözüküyor ortalama olarak ne kadar arttığıda
Whatsaptan bir yazın isterseniz belki yapılmıyordurOrada bizdeki arabanın yılı uymuyor 2017 136hp 300nm 1.6 crdı olması lazım Ama çıkmıyor
Reis bende de 94 binde 2012 doblo var bizde chip var +25BG onu taktırmayı düşünüyorum nasıl olur acabaHerkese merhabalar Citroen berlingo 2018 arabaya yazılım attırmak istiyorum sanırsam stage 1 soft diye geçiyormuş ismi bundan yaptırsak artısı eksi si neler olur yardımcı olabilirseniz sevinirim