Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Dolandırıldık mı ? BİNANCE LİQUİD POOL MİNİNG

Dolandırıcılik 1737561477 Ayrıca kim istemiş tam anlamadım binanca mi istiyor şahıslar mı kimler ve nereden irtibat kurdular ?
  2. Nquyen

İ7 4790 16gb ram ve anakart

Para kazandıran oyun için yan pc alacaktım ama vazgeçtim dediğiniz gibi daha uyguna ya da ddr4 sistem arayim 1737553581 Peki ddr4 sistem bulabilir miyim o fiyata ekran kartsız
  3. Nquyen

Yaptım zaten şuan en ucuz 1500tl işlemci tek başına
  4. Nquyen

2700tl iyi fiyat mi bu parçalara
  5. Nquyen

3300TL'ye Aldığım EVGA 1080 Ti Ekran Kartımın Değerleri Nasıl?

18 e müşteri varsa hemen ver kaçırma
  6. Nquyen

3300TL'ye Aldığım EVGA 1080 Ti Ekran Kartımın Değerleri Nasıl?

Kaça satıyorsun ki
  7. Nquyen

AMD Ekran kartları Mart ayına ertelenmiş.

Fark ettiysen fsr laf etmeyenler dlss sahte görüntü veriyor diye yaygara kopardı fsr ilk çıktığında sadece oyun dosyalarını kurcalayip görüntüyü kalitisini kısıp yüksek fps veriyordu ama görüntüyü aşırı bozuyordu daha sonra Al geçtiler ve görüntü oluşturma teknolojilerini sundular dlss ile aynı...
  8. Nquyen

550 ile 1100 arası rakam konuşuluyor 1737480848 2023 yılından 2024 e yüzde 8 pazar payını arttırmış %88 yapmış 2025 de nasıl bir tablo göreceğiz merak ediyorum iyi ki 2024 başı Nvidia hissesi almışım
  9. Nquyen

Kargoya verdikten sonra iptal edilirmi

Yok hocam ürünü satan benim yani bana parayı attıktan sonra kargoya veriyorum
  10. Nquyen

Sızdırılan fiyatlar gerçekse zaten rekabet edemez muhtelemen fiyat politikası yüzünden böyle karar aldılar ya da kartlar çıkmadan önce nabız yoklaması yapıp daha iyi bir fiyattan çıkarmak için tekrar operasyonu gözden geçiriyorlar sonuç olarak fiyatı düşürüp tekrar satışa çıkarırsa Türkiye gibi...
  11. Nquyen

Kargoya verdikten sonra iptal edilirmi

Çok şans işi bu yüzden dolandırılan çok kişi var ben de bu tarz yöntemleri çok kullanıyorum yani önce ibana parayı attiriyorum ondan sonra kargoya veriyorum ama dediğim gibi herkes benim gibi olmaz ürünü kargoya bile vermeyebilir verse de kargoyu geri çektirir bu yüzden bu tarz alışverişler...
  12. Nquyen

AMD, yeni Radeon ekran kartlarının satışını Mart ayına erteledi. Basına dağıtılacak test örneklerine kadar hazır olan kartların, Nvidia lansmanı arifesinde hiç üretilmemişler, hiç hazırlık yokmuş gibi hasıraltı edilmesi büyük fiyasko. Kartların Nvidia 5000 serisi yanında pahalı kaldığı ve...
  13. Nquyen

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

8k son kullanıcıya hitap ediyor ki Türkiye de son kullanıcı sayısı aşırı nadirdir 👍 tüm sistemin gecikmesiz olacak ethernet ping değerin iyi olacak tüm bunlara sahipsin ve yapacak bir şeyin yoksa 8khz ozaman alınabilir ama bunların yarısına bile sahip olmayan biri 8khz tam anlamıyla zaten...
  14. Nquyen

Öneri Berkin Elvan'ı vuran polisin tarikat ilişiği var mıydı?

İşlerine geldiklerini tarikatci da yaparlar en büyük Atatürkçü de 🗿 molotof ve taşla ekmek almaya gitmiyoruz biz muhtelemen ekmek almaya gideni de en büyük Atatürkçü ilan etmiştir ekşi sözlük 🗿😁 iki sene önce kadını apartman boşluğunda taciz eden 🗿 partili birini haklı çıkarmak için kadını es@rt...
  15. Nquyen

Epic Mi? Steam Mi???

723 milyon Epic platformlar arası hesap anlamına geliyor. 2022 yılında Günlük Aktif Kullanıcı Sayısı en yüksek 34,3 milyon olarak kaydedilirken Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı ise bir önceki yıla göre 62 milyon artarak 68 milyona ulaştı👌 Hangi veriye dayanarak ulaştınız bu kanıya 🗿
  16. Nquyen

Epic Mi? Steam Mi???

Pazarı olmayan oyunları epicten ve Xbox platformundan oynamayı tercih ederim öyle Steam profil ile hava atma derdim yok oynayıp geçiyorum 🤌
  17. Nquyen

BOZUK PARAYI DEĞERİNİN 2 KATINA TÜMLETME

Öyle bir şey yok çoğu markette bozuk para ister
  18. Nquyen

7800XT Coin Whine Sorunu

İkinci videoda daha çok belli oluyor bariz cw var
  19. Nquyen

AM5 İşlemci ve Anakart Önerisi

Anakart zaten sağlam marka da iyi
  20. Nquyen

Kız arkadaşımla ayrı eve nasıl çıkabilirim?

Bir arkadaşım vardı sevgilisi ile ayrı ev tuttu çok mutlulardı daha sonra aldattığı videolar çıktı kızın bir dünya olay videolar da malum sektörle yarışır cinsten 🗿 gerçek yüzünü aynı evde yaşayınca görmek daha kolay çıkmak isterseniz çıkabilirsiniz ama ben çıkmam da öyle çıkan kızla da gelecek...
Top Bottom