Neler Yeni

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

Gurkanpiro

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
alsam mı acaba arkadaşlar klavyeyi bebek mavisi aldık yanına güzel gider gibi geliyor ama şuan ki mousem da razer deathadder v3 pro kıyamıyorum da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,900
İsim
Selim
Çıplak gözle ayırt edilebilir hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. Ölçüm programları kullanmadan, cpu kullanımına bakmadan hemen hemen kimsenin 1ile 8khz arasındaki farkı fark edebileceğini sanmıyorum. Bu gereksiz polling rate hevesinin de ivedilikle bitmesini umut ediyorum. Zira polling rate kaynaklı milisaniyelik gecikmeye gelene kadar sistemde ve İnternet bağlantısında ne gecikmeler var.
8k son kullanıcıya hitap ediyor ki Türkiye de son kullanıcı sayısı aşırı nadirdir 👍 tüm sistemin gecikmesiz olacak ethernet ping değerin iyi olacak tüm bunlara sahipsin ve yapacak bir şeyin yoksa 8khz ozaman alınabilir ama bunların yarısına bile sahip olmayan biri 8khz tam anlamıyla zaten faydalanamayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
8k son kullanıcıya hitap ediyor ki Türkiye de son kullanıcı sayısı aşırı nadirdir 👍 tüm sistemin gecikmesiz olacak ethernet ping değerin iyi olacak tüm bunlara sahipsin ve yapacak bir şeyin yoksa 8khz ozaman alınabilir ama bunların yarısına bile sahip olmayan biri 8khz tam anlamıyla zaten faydalanamayacak.
ben şarj konusu yüzünden kablosuz mouse larda 8khz kullanmam aşırı gerekli bir şey değil şahsen.

Top Bottom