Neler Yeni

Epic Mi? Steam Mi???

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
şu sorunun sorulduğu tek ülke tr olabilir. Epic yurtdışında fortnite hariç kullanılmaz b*k gibi store
723 milyon Epic platformlar arası hesap anlamına geliyor. 2022 yılında Günlük Aktif Kullanıcı Sayısı en yüksek 34,3 milyon olarak kaydedilirken Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı ise bir önceki yıla göre 62 milyon artarak 68 milyona ulaştı👌 Hangi veriye dayanarak ulaştınız bu kanıya 🗿

CupOk

80+ Bronze
723 milyon Epic platformlar arası hesap anlamına geliyor. 2022 yılında Günlük Aktif Kullanıcı Sayısı en yüksek 34,3 milyon olarak kaydedilirken Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı ise bir önceki yıla göre 62 milyon artarak 68 milyona ulaştı👌 Hangi veriye dayanarak ulaştınız bu kanıya 🗿
Kendi özel oyunu goty ödüllerinde ödüller almış ismini duyurmuş olmasına rağmen 1 milyon zor sattı. İnsanların epicten oyun falan aldığı yok

CupOk

80+ Bronze
Bide gülücük atmış şu çöp epicin savunucusu

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Rick Grimes
Bide gülücük atmış şu çöp epicin savunucusu
Ya sen de Steam köpeğisin aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış anlaşılma almasın iyi anlamda söyledim

CupOk

80+ Bronze
Ya sen de Steam köpeğisin aslında
Hangisi iyi dedin Steam dedim oyun satın alan yok berbat bir store dedim adam gelmiş bilmem kaç tane kullanıcısı var diyo. Ulan zamanında millet GTA 5 i 10 farklı hesaptan aldı tabi fazla gözükücek. Oyunlar satıyor mu onu söyle

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Rick Grimes
Hangisi iyi dedin Steam dedim oyun satın alan yok berbat bir store dedim adam gelmiş bilmem kaç tane kullanıcısı var diyo. Ulan zamanında millet GTA 5 i 10 farklı hesaptan aldı tabi fazla gözükücek. Oyunlar satıyor mu onu söyle
Daha dün Dead Cells aldım, dlcler dahil 61 tl falan tuttu

hangisi ucuz ve avantajliysa o

Arbays

80+
dün fark yok demiştim ancak bir sorun olduğu zaman epic gamese ulaşmak imkansıza yakın. destek talebi oluşturamıuyorum 1 haftadır. Bu saatten sonra epic benim için bitmiştir.

KlausM

80+ Silver
Steam tabii ki de facebook gibi bir uygulama ya her şey var uygulamada

Top Bottom