Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Tabii ki, direkt uzunca bir inceleme yazacağım ayrıntısıyla anlatırım.
  2. H

Scyrox V8 İçin Dot Skatez Önerisi

Merhabalar, Scyrox V8 için dot skates kullanmak istiyorum. Longteng Huoyun Special Edition %50 control %50 speed bir mouse padle kullanılacak. Ağırlıklı olarak cs2 oynayacağım, o yüzden sanırım sürtünmeden iyi kayması önemli olacak. Bir de aynı mouse için uyumlu grip tape bulabilir miyim acaba?
  3. H

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM03 45x40 Mouse Pad 1000TL🔥🔥

Bunun yerine Klasse Longteng Huoyun Special Edition aldım aynı fiyata, hata mı ettim?
  4. H

Abi bence alınır. Daha geçmedi klavye elime yarın daha net bir şeyler söylerim ama ışığı yansıtmayan led difüsörsüz tactile switch + küçük yazılı ışık geçirmeyen keycapsler beni memnun etmezdi açıkçası. 1000k daha ver, mis gibi şık duran harfleri büyük ışığı geçiren contour lines keycaps + led...
  5. H

M1 V5 de via yok uygulama yoksa ben nasıl yapacağım ayarlamaları?
  6. H

Vallahi dayanamadım beyazı verdim sipariş, yanına da klassenin şu mousepadini çeksem epik olmaz mıydı
  7. H

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Uygulamasına gireyim dedim, birden önüme böyle bir teklif verdi, aynı kampanya sanırım.
  8. H

Ben de onu düşünüyordum, ileride açık tonlu keycaps kullanmak istersen (ne bileyim maviler morlar falan) beyaz kasa daha şık duruyor. Ama agresif kırmızı, sarı, ya da siyahlarla kullanmak istersen siyah daha uygun. Bir de beyaz çabuk kirleniyor tabii o da var.
  9. H

Redditten bulduğum kadarıyla ışığı ve yazıları gayet iyi contour linesin.
  10. H

Mantıklı, en azından 400 lira fazla vermezsiniz switche bir de bakmışsınız keycapsler de hoşunuza gitmiş. Hatta ben de böyle yapabilirim. 1738667733 Ama via desteği yok contour lines modelinde sanırırım.
  11. H

Acaba v3 versiyonun da aynı problemi yaşayan olmuş mu. Aynı keycapsler ve switchler çünkü.
  12. H

Piano black difüzör var ama onun da keycapsleri geçirgen değil sadece altından güçlü bir şekilde parlar. Şuan trde alınabilecek difözörlü gateron sea salt smoothie var çok iyi, o da 80 tane alsan 1600 ediyor. Keycapsleri de temuden 600 civarına bulursun. Anca bu şekilde adam olur monsgeek ışık...
  13. H

Ya bu ışık probleminin vardır muhakkak ki bir nedeni arkadaşlar koskoca monsgeek niye rgbden kıssın ki bu bütçede anlamadım
  14. H

🔥İndirim Gaming.Gen.TR iyzico ile öde %15 indirim kazan

İyzico desteğin verdiği cevap bu. gaming.gen.tr yanlış girmiş o zaman kampanyayı.
  15. H

Yattı mı hocam? Ya ben kampanyaya katıl butonuna tıkladığımı anımsıyorum hatta ödeme ekranında yeşil ibare çıktı kampanya bilgisi olarak ama yatmadı. Şuanda da katıl butonu falan gözülmüyor zaten sadece keşfet üzerinden mağazaya gidebiliyorum.
  16. H

Kampanyaya katıl butonuna tıklamayı unutmuşum, siparişi iptal edil katıl deyip tekrardan sipariş verebilir miyim?
  17. H

Önceki kampanyadan kazandığımız parayı öderken indirim olarak kullansak, ürünün indirimsiz fiyatından %15 hesaplanır değil mi?
  18. H

4825 e gelmiş oluyor, switch parası çıktı bile oh mis.
  19. H

Hocam resimdeki baskılı keycapsler çok hoş, nereden aldınız acaba?
Top Bottom