Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arnold
Ben klavyeyi aldım, dün elime ulaştı mükemmel bir alet. M1 V5 olanını aldım ilk mekanik klavyem ancak her haliyle kaliteyi hissediyorsunuz. Sadece keycapleri değiştirmek gerekebilir çok fazla ışık geçirmiyorlar dolayısıyla harfler çok okunaklı olmuyor.

Şu an yanına bir numpad bakıyorum. %20 indirimden gelen 900 tl ile beraber bir Glorious GMMK Numpad alsam.

Bu arada mekanik klavye ile ilgili yabancı mecralarda bu klavyeyi en iyi en kaliteli mekanik klavyeler arasında (fiyat aralığı düşünüldüğünde) hep övüyorlar, 250 dolarlık Keychron Q serisine eşdeğer görüyorlar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
Sizin switch nedir? Ona göre iade etmeyeceğim size inanıp...
Bu fotoğraftaki Gateron g pro 3.0 yellow ama bunun yerine herhangi bir şeffaf ya da difüzörlü bi switch de taksanız aşağı yukarı bu kadar parlak olur zaten. Keycapin de geçirgenliğinin iyi olması lazım tabii

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Birkan Öztürk
Bu fotoğraftaki Gateron g pro 3.0 yellow ama bunun yerine herhangi bir şeffaf ya da difüzörlü bi switch de taksanız aşağı yukarı bu kadar parlak olur zaten. Keycapin de geçirgenliğinin iyi olması lazım tabii

Hocam 5500 e contour line lısını satıyorlar piano black switchle. İade edip onu mu alsam acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Günen
Piano black difüzör var ama onun da keycapsleri geçirgen değil sadece altından güçlü bir şekilde parlar. Şuan trde alınabilecek difözörlü gateron sea salt smoothie var çok iyi, o da 80 tane alsan 1600 ediyor. Keycapsleri de temuden 600 civarına bulursun. Anca bu şekilde adam olur monsgeek ışık konusunda.
Hocam 5500 e contour line lısını satıyorlar piano black switchle. İade edip onu mu alsam acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zaten lineer switch ve puding keycaps geçmek istediğim için bana koymaz ama alıp bu şekilde stok kullanacaklar için tactile switch + ışığı az geçiren keycapsler sıkıntı maalesef.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
V5 in ışık şiddetinden şikayetçi olan var mı başka

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Günen
Acaba v3 versiyonun da aynı problemi yaşayan olmuş mu. Aynı keycapsler ve switchler çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Birkan Öztürk
Piano black difüzör var ama onun da keycapsleri geçirgen değil sadece altından güçlü bir şekilde parlar. Şuan trde alınabilecek difözörlü gateron sea salt smoothie var çok iyi, o da 80 tane alsan 1600 ediyor. Keycapsleri de temuden 600 civarına bulursun. Anca bu şekilde adam olur monsgeek ışık konusunda.

Ben zaten lineer switch ve puding keycaps geçmek istediğim için bana koymaz ama alıp bu şekilde stok kullanacaklar için tactile switch + ışığı az geçiren keycapsler sıkıntı maalesef.
Öyle de 5500 ü falan bayağı geçiyor. Gsliba isde başlatıp onaylanırsa o 5500 lüğü alacağım. Piano switch için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Günen
Öyle de 5500 ü falan bayağı geçiyor. Gsliba isde başlatıp onaylanırsa o 5500 lüğü alacağım. Piano switch için.
Mantıklı, en azından 400 lira fazla vermezsiniz switche bir de bakmışsınız keycapsler de hoşunuza gitmiş. Hatta ben de böyle yapabilirim.

Ama via desteği yok contour lines modelinde sanırırım.

Son düzenleme:
Top Bottom