Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dostum yazdığımdan + sı ve - si anlaşılıyor. Basım hissiyatı tuşların sesi vs. daha iyi ama ışık çok çok kötü malesef.
v3 le v5 farkı nedir bende auladan geçmeyi düşünüyorum şarjının çok uzun gitmesi cezbetti bide leabog reaperdan daha mı iyi switchleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Birkan Öztürk
Dostum yazdığımdan + sı ve - si anlaşılıyor. Basım hissiyatı tuşların sesi vs. daha iyi ama ışık çok çok kötü malesef.
Aula kullanıpta ışığı önemseyen arkadaşlar, aulanın en düşük ışık seviyesine getirin o seviye ile neredeyse aynı, biraz daha kısık monsgeek. Oradan hesaplayıp karar verebiliriniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soldaki monsgeek en yüksek parlaklık (düz kırmızı modu)
Sağdaki aula f75 en düşük parlaklık. (düz kırmızı modu)

Ekler

• AGC_EGO_20250203_224923368.jpg
    AGC_EGO_20250203_224923368.jpg
    2.6 MB · Hit: 34
  • AGC_EGO_20250203_225248886.jpg
    AGC_EGO_20250203_225248886.jpg
    2.2 MB · Hit: 29

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,373
İsim
yusuf ecer
yalıtımı nasıl ve leabog reaperden daha mı iyi switchleri
Full yalıtım. Switchleri karşılaştırmak doğru olmaz üründe tactile var aulada linear. Ama hissiyati sesi çok güzel.

Aula kullanıpta ışığı önemseyen arkadaşlar, aulanın en düşük ışık seviyesine getirin o seviye ile neredeyse aynı, biraz daha kısık monsgeek. Oradan hesaplayıp karar verebiliriniz.

Sizde nedense parlaklık çok az duruyo bende aula da monsgeek de var;
1738612933120.png

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Full yalıtım. Switchleri karşılaştırmak doğru olmaz üründe tactile var aulada linear. Ama hissiyati sesi çok güzel.

Alıntıyı görüntüle
auladanda memnunum satmasam mı gereksiz mi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Birkan Öztürk

Alıntıyı görüntüle
Benim aklıma gelen tek şey V5 modelinde ışık şiddetini kıstıkları. Başka açıklaması olamaz yani gerçekten F75 in en düşük ışık şiddettinden düşük şiddete sahip. Bir arkadaş keycapler ışık geçirmiyor yazmış bizzat test ettim geçiriyor hem de aşırı fazla. Klavyenin direkt ışık şiddeti az malesef.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,373
İsim
yusuf ecer

Sanırım sorun switch kaynaklı led değil de. Switchler creamy purple mosmor ışığı sömürüyor. Farklı switchle dener misiniz bi?

Benim aklıma gelen tek şey V5 modelinde ışık şiddetini kıstıkları. Başka açıklaması olamaz yani gerçekten F75 in en düşük ışık şiddettinden düşük şiddete sahip.
Bende piano pro var ışık geçirmesi için alt kısımlar boş. Ama farklı switchlerde ışık değişebiliyor mesela yeşil renk switchlerde yeşile çalıyor renkler ve daha az parlak oluyor.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Mustafa Yeşilyurt
indirime bak be normal şartlarda max 2k olması gereken bir klavye.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,373
İsim
yusuf ecer
Sanırım sorun switch kaynaklı led değil de. Switchler creamy purple mosmor ışığı sömürüyor. Farklı switchle dener misiniz bi?

Bende piano pro var ışık geçirmesi için alt kısımlar boş. Ama farklı switchlerde ışık değişebiliyor mesela yeşil renk switchlerde yeşile çalıyor renkler ve daha az parlak oluyor.
1738613148485.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Birkan Öztürk

onu deneyebilecek bir yiğit varsa başkası denesin çünkü iade edeceğim gibi. Kutu içeriğini vs. hiç çıkarmadım. Ne olur ne olmaz.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,373
İsim
yusuf ecer
indirime bak be normal şartlarda max 2k olması gereken bir klavye.
Boş kasayı 1.5kya alırsın :D

onu deneyebilecek bir yiğit varsa başkası denesin çünkü iade edeceğim gibi. Kutu içeriğini vs. hiç çıkarmadım. Ne olur ne olmaz.
Aula switchleri ile dener misiniz? Garanti dışı vs kalmaz switch tak çıkarmadan. Kasaya usb takmak kadar basit zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Birkan Öztürk

Benim aulada da reaper var yeşil switch ama altı boş böyle saydam yapmışlar. Takacağımda dediğim gibi pcbsi zarar vs. görür uğraşmak istemiyorum :cry:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,524
Üyeler
166,943
Son üye
svornz
Top Bottom