Hateinblood
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Redditten bulduğum kadarıyla ışığı ve yazıları gayet iyi contour linesin.
Acaba beyaz mı siyah mı alsakRedditten bulduğum kadarıyla ışığı ve yazıları gayet iyi contour linesin.
Alıntıyı görüntüle
Ben de onu düşünüyordum, ileride açık tonlu keycaps kullanmak istersen (ne bileyim maviler morlar falan) beyaz kasa daha şık duruyor. Ama agresif kırmızı, sarı, ya da siyahlarla kullanmak istersen siyah daha uygun. Bir de beyaz çabuk kirleniyor tabii o da var.Acaba beyaz mı siyah mı alsak
Birinde de böyle görünüyor fena duruyor.Redditten bulduğum kadarıyla ışığı ve yazıları gayet iyi contour linesin.
Alıntıyı görüntüle
Her yerde olduğu için mi fenalık geçirdiniz hocam auladanBenim klavyem geldi akşama açacağım. Zaten mevcut klavyelerimin ışıklarını da en dipte kullanıyordum. Benim için sıkıntı olmayacak gibi duruyor. Cashback de bugün yattı. Kredi kartı ile almıştım.675tl yatırmışlar. Onu da sanal kart oluşturup n11 üzerinden kupon ile farklı bir üründe kullandım. Çok güzel oldu çok iyi oldu. Aulayı da sattım biran önce kurtulmak istiyordum şu auladan. Artık heryerde görür oldum fenalık geçirmeden çıkardım elimden.
Paylaşan arkadaşa tşklerimi sunuyorum.
benımkıler kuzeye bakıyor ve gözüküyor ama azKuzeye baksa harf ışıkları nasıl gözüksün iwjfkwsj
Emin misiniz monsgeekte güney led değil mi ya?benımkıler kuzeye bakıyor ve gözüküyor ama az
Kuzey olamaz kuzeyde olursa keycaps harfleri gözükmez nasıl kuzeybenımkıler kuzeye bakıyor ve gözüküyor ama az
Reis 2 tane bende var. Bütün arkadaşlarıma aldık. Hadi onları geçtim sosyal medyada bile setup fotolarına bakıyorum hep aula. Hem aulada sağdaki alt tuşu yok ve klavye ortalarına doğru sert baskı yapınca klavye eğiliyor. Isınamadım bi türlü. Bu arada m1 v5 geldi elime alınca bu ne biçim klavye dedim resmen. Malzeme aşırı iyi çok beğendim. Tahmin ettiğim gibi rgb olayı benim için çok çok yeterli.Her yerde olduğu için mi fenalık geçirdiniz hocam auladan![]()
link var mı piano pro falan. Ben siyah rengini aldım rengi böyle çıkmaz değil mi
aulayı kaçtan saldın hocamBenim klavyem geldi akşama açacağım. Zaten mevcut klavyelerimin ışıklarını da en dipte kullanıyordum. Benim için sıkıntı olmayacak gibi duruyor. Cashback de bugün yattı. Kredi kartı ile almıştım.675tl yatırmışlar. Onu da sanal kart oluşturup n11 üzerinden kupon ile farklı bir üründe kullandım. Çok güzel oldu çok iyi oldu. Aulayı da sattım biran önce kurtulmak istiyordum şu auladan. Artık heryerde görür oldum fenalık geçirmeden çıkardım elimden.
Paylaşan arkadaşa tşklerimi sunuyorum.