Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Günen
Redditten bulduğum kadarıyla ışığı ve yazıları gayet iyi contour linesin.
1000164874.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Günen
Acaba beyaz mı siyah mı alsak
Ben de onu düşünüyordum, ileride açık tonlu keycaps kullanmak istersen (ne bileyim maviler morlar falan) beyaz kasa daha şık duruyor. Ama agresif kırmızı, sarı, ya da siyahlarla kullanmak istersen siyah daha uygun. Bir de beyaz çabuk kirleniyor tabii o da var.

efeodin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Şeker
Bu konu neden çok popüler oldu neyse Monday, tongue day

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Tolga
Benim klavyem geldi akşama açacağım. Zaten mevcut klavyelerimin ışıklarını da en dipte kullanıyordum. Benim için sıkıntı olmayacak gibi duruyor. Cashback de bugün yattı. Kredi kartı ile almıştım.675tl yatırmışlar. Onu da sanal kart oluşturup n11 üzerinden kupon ile farklı bir üründe kullandım. Çok güzel oldu çok iyi oldu. Aulayı da sattım biran önce kurtulmak istiyordum şu auladan. Artık heryerde görür oldum fenalık geçirmeden çıkardım elimden.
Paylaşan arkadaşa tşklerimi sunuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Birkan Öztürk
Benim klavyem geldi akşama açacağım. Zaten mevcut klavyelerimin ışıklarını da en dipte kullanıyordum. Benim için sıkıntı olmayacak gibi duruyor. Cashback de bugün yattı. Kredi kartı ile almıştım.675tl yatırmışlar. Onu da sanal kart oluşturup n11 üzerinden kupon ile farklı bir üründe kullandım. Çok güzel oldu çok iyi oldu. Aulayı da sattım biran önce kurtulmak istiyordum şu auladan. Artık heryerde görür oldum fenalık geçirmeden çıkardım elimden.
Her yerde olduğu için mi fenalık geçirdiniz hocam auladan 😅

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Tolga
Her yerde olduğu için mi fenalık geçirdiniz hocam auladan 😅
Reis 2 tane bende var. Bütün arkadaşlarıma aldık. Hadi onları geçtim sosyal medyada bile setup fotolarına bakıyorum hep aula. Hem aulada sağdaki alt tuşu yok ve klavye ortalarına doğru sert baskı yapınca klavye eğiliyor. Isınamadım bi türlü. Bu arada m1 v5 geldi elime alınca bu ne biçim klavye dedim resmen. Malzeme aşırı iyi çok beğendim. Tahmin ettiğim gibi rgb olayı benim için çok çok yeterli.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Furkan Görür

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aras Şimşek
aulayı kaçtan saldın hocam

Top Bottom