Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
Ohh 1300tl de ordan şey oldu mis gibi. Ardımda hafif bir ağrı var ama anlamadım neden bilen var mi
Yok aslında switchi kullanın eğer beğenmezseniz alın stok switchleri de çok güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih bülbül
Yok aslında switchi kullanın eğer beğenmezseniz alın stok switchleri de çok güzel.
hocam ıyı gunler f75 var bende buna geçmeyi düşünüyorum hem oyun hem gundelık ıcın kod yazmak içinde kullanıcam ses falanda önemlı aulanın ki güzel ama yazılımı ve bataryası çok kötu sizce geçilmelimi elımde 2 tane klavyede var zaten kararsız kaldım da oyun için nasıl switchleri ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
hocam ıyı gunler f75 var bende buna geçmeyi düşünüyorum hem oyun hem gundelık ıcın kod yazmak içinde kullanıcam ses falanda önemlı aulanın ki güzel ama yazılımı ve bataryası çok kötu sizce geçilmelimi elımde 2 tane klavyede var zaten kararsız kaldım da oyun için nasıl switchleri ?
Oyun için çok fark yapmaz ama gecikmesi en düşük kablosuz klavyelerden bu model. Onun harici ses ve yazım hissi çok keyifli, bataryası aulanın 2 katı malzeme kalitesi çok çok daha iyi ama ses olarak auladan çok çok büyük artı beklemeyin, aluminyum kasaya özgü farklı bi ses yazım hissiyatı oluyor. Ayrıca aulanın yazılımını indirmeye korkarken bunda qmk via var. Tarayıcı üzerinden her tuşu remapleyip screen ambilight gibi rgb modlarnda çalıştırabiliyorsunuz. Veya ekstra bunda knobun yapacağı her şeyi değiştirebilirsiniz spotify ses açma vs gibi. Aulada pc sesini açıp kısıyor mesela. Aula kendi fiyatının üstünde bir ürün o da keyifli güzel ama bunun tadı biraz daha başka.

hyberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hyberd
arkadaşlar bu indirim dün bitti mi? 3600tl yazısı dün için mi geçerliydi?

hiç iyzico kullanmadım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
ilk iyzico alışverişe 300tl gibi bir şey gördüm geçmiş sayfalarda güncel mi?

ayrıca sanırım ikinci link yani m1 v5 daha iyi? görüntü aynı
8000mah v5, v3 6000mah. V5 daha mantıklı.

Top Bottom