Bittiyse %20ye göre değil de %15 olarak değiştirsene başlığı?! Yani 3900 TL sanırım.O 31inde bitti
Kanka mekaniğe paran yetmedi bende manyetik aldım. Rapid triggerla tokatlarim sizi yapcak bişey yok artık.Hayır. Manyetik klavyeler ses konusunda çok aşağı seviyede. Ki bu ürün de en giriş seviye manyetik klavyelerden.
V5 olanı aldım tşk ederim. Bozulan th80-x den sonra ak820 max ve 2 adet aula aldım ama hiç o havayı yakalayamadım. Th80-x e göre bu klavyeyi yorumlayabilir misiniz? Ekran hariç tabi. Tşkler.![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.![]()
AKKO M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1 V5, görsel olarak etkileyici bir etki yaratan ve aynı zamanda her bir tuşun görünürlüğünü ve okunabilirliğini artıran renk gradyanı efektli ve yan baskılı yarı saydam tuş kapaklarıyla donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
Yapıştırın başka bulamazsınız
8000mah olan da aynı fiyat v5 olan.
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
aralarındaki fark neV5 olanı aldım tşk ederim. Bozulan th80-x den sonra ak820 max ve 2 adet aula aldım ama hiç o havayı yakalayamadım. Th80-x e göre bu klavyeyi yorumlayabilir misiniz? Ekran hariç tabi. Tşkler.
İnanır mısınız bilmiyorum ama th80x'den m1wye geçtim zamanında ben de. TH80x güzeldi ama kasası çok dandik hissettiriyordu ama bu ürünü aldığım an tamam bu dedim th80xe dokunmadım bile.V5 olanı aldım tşk ederim. Bozulan th80-x den sonra ak820 max ve 2 adet aula aldım ama hiç o havayı yakalayamadım. Th80-x e göre bu klavyeyi yorumlayabilir misiniz? Ekran hariç tabi. Tşkler.
Kasası yine fena değildi bu aula ile ajazz esniyor hiç içim ısınmadı. Artık vitrini süsleyecekler.İnanır mısınız bilmiyorum ama th80x'den m1wye geçtim zamanında ben de. TH80x güzeldi ama kasası çok dandik hissettiriyordu ama bu ürünü aldığım an tamam bu dedim th80xe dokunmadım bile.
Kasası yine fena değildi bu aula ile ajazz esniyor hiç içim ısınmadı. Artık vitrini süsleyecekler.
Tşk ederim %15 gelir umarım.İnanır mısınız bilmiyorum ama th80x'den m1wye geçtim zamanında ben de. TH80x güzeldi ama kasası çok dandik hissettiriyordu ama bu ürünü aldığım an tamam bu dedim th80xe dokunmadım bile.
Fark sadece batarya demişler ben de yorumları okuyarak aldım. 3825e gelecek sanırım cashback ile. 2 tane aulayı satacağım artık bu maliyeti çıkarırım.aralarındaki fark ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada mekaniğe 5k verilmez la
5075B PLUS güzel klavye bütçe çok yoksa kesinlikle alınır ama son 2model hem alu kasa, hem qmk via hem 8000mah batarya.![]()
AKKO 5075B Plus Dracula Castle Dracula Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen RGB Arka Aydınlatma Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Dracula Castle…www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
sizce %15 indirimle hangisini almak daha mantıklı?
bütçem var sizce diğer 2 klavye arasından hangisini almak daha mantıklı özellik olarak hangisi daha iyi5075B PLUS güzel klavye bütçe çok yoksa kesinlikle alınır ama son 2model hem alu kasa, hem qmk via hem 8000mah batarya.
Alu kasa kanka normalaralarındaki fark ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada mekaniğe 5k verilmez la