birde en azindan %65 lik veya 75lik tavsiyesi alabilirmiyim? yon tuslarinin olmayisi sitrese sokabiliyor arada.Rica ederim
Tmr kısmında sadece monsgeek var. Eğer HE istiyorsanız melgeek84 alabilirsiniz. Onun harici şuan için çok iyi diyebileceğim başka ürün yok %75+ kısmında.aninda dusuyor olmaliydi sisteme. mail atarsaniz daha verimli/yapici cevap geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde en azindan %65 lik veya 75lik tavsiyesi alabilirmiyim? yon tuslarinin olmayisi sitrese sokabiliyor arada.
hatta tam boy nerdeyse yok gibi mubarek piyasada
Alüminyum endüstriyele giriyor biraz. İyi tamam bas alırım 1000ecncde basayım aynısını sana kral
2.4 için caps keycapsi çıkarın, orada switch var 2.4ghzye alın.m1 v5 almıştım geldi bugün fakat rgb ışıkları çok az yanıyor en yüksekte olsa bile.keycapslerin harf bölümünü gözükmesi için şeffaf bırakmamışlar. gece sıkıntı olmaz fakat gündüzleri rgbleri yetmiyor. via desteğide güzel hoş ama ayarlayana kadar sogudum klavyeden 2.4ghz de görmüyordu.
onu yapmama rağmen bağlayamadım kablosuz. via nın masaüstü versiyonunu indirip kurduktan sonra bağlandı. chrome versiyonunda via json dosyasıyla görmüyor klavyeyi.2.4 için caps keycapsi çıkarın, orada switch var 2.4ghzye alın.
Rgb konusunda da sabahları zaten çok gözükmez başka klavyelerde de. Parlaklık genelde aynı ürünlerde.
Keycapsla alakalıdırm1 v5 almıştım geldi bugün fakat rgb ışıkları çok az yanıyor en yüksekte olsa bile.keycapslerin harf bölümünü gözükmesi için şeffaf bırakmamışlar. gece sıkıntı olmaz fakat gündüzleri rgbleri yetmiyor. via desteğide güzel hoş ama ayarlayana kadar sogudum klavyeden 2.4ghz de görmüyordu.
fn+y ye basın hocam.m1 v5 almıştım geldi bugün fakat rgb ışıkları çok az yanıyor en yüksekte olsa bile.keycapslerin harf bölümünü gözükmesi için şeffaf bırakmamışlar. gece sıkıntı olmaz fakat gündüzleri rgbleri yetmiyor. via desteğide güzel hoş ama ayarlayana kadar sogudum klavyeden 2.4ghz de görmüyordu.
Kartın iyzico'da tanımlı olması yetmez, ödemeyi site üzerinden iyzico ile öde seçeneği üzerinden yapmanız gerekiyor. Eğer böyle yaptıysanız ve bakiye hala yüklenmediyse o zaman müşteri hizmetlerine danışın.İyzico tanımlı kredi kartı ile satın alıp iade gelen oldu mu? Bende bir hareket yok da sanırım gelmeyecek. Kampanyaya katılmıştım %15 olan.