Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
yusuf ecer

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Tolga
İyzico tanımlı kredi kartı ile satın alıp iade gelen oldu mu? Bende bir hareket yok da sanırım gelmeyecek. Kampanyaya katılmıştım %15 olan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
M. Ali ARSLAN
aninda dusuyor olmaliydi sisteme. mail atarsaniz daha verimli/yapici cevap geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde en azindan %65 lik veya 75lik tavsiyesi alabilirmiyim? yon tuslarinin olmayisi sitrese sokabiliyor arada.
hatta tam boy nerdeyse yok gibi mubarek piyasada

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
yusuf ecer
aninda dusuyor olmaliydi sisteme. mail atarsaniz daha verimli/yapici cevap geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde en azindan %65 lik veya 75lik tavsiyesi alabilirmiyim? yon tuslarinin olmayisi sitrese sokabiliyor arada.
hatta tam boy nerdeyse yok gibi mubarek piyasada
Tmr kısmında sadece monsgeek var. Eğer HE istiyorsanız melgeek84 alabilirsiniz. Onun harici şuan için çok iyi diyebileceğim başka ürün yok %75+ kısmında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
enes hünkar
m1 v5 almıştım geldi bugün fakat rgb ışıkları çok az yanıyor en yüksekte olsa bile.keycapslerin harf bölümünü gözükmesi için şeffaf bırakmamışlar. gece sıkıntı olmaz fakat gündüzleri rgbleri yetmiyor. via desteğide güzel hoş ama ayarlayana kadar sogudum klavyeden 2.4ghz de görmüyordu.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
yusuf ecer
m1 v5 almıştım geldi bugün fakat rgb ışıkları çok az yanıyor en yüksekte olsa bile.keycapslerin harf bölümünü gözükmesi için şeffaf bırakmamışlar. gece sıkıntı olmaz fakat gündüzleri rgbleri yetmiyor. via desteğide güzel hoş ama ayarlayana kadar sogudum klavyeden 2.4ghz de görmüyordu.
2.4 için caps keycapsi çıkarın, orada switch var 2.4ghzye alın.
Rgb konusunda da sabahları zaten çok gözükmez başka klavyelerde de. Parlaklık genelde aynı ürünlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
enes hünkar
2.4 için caps keycapsi çıkarın, orada switch var 2.4ghzye alın.
Rgb konusunda da sabahları zaten çok gözükmez başka klavyelerde de. Parlaklık genelde aynı ürünlerde.
onu yapmama rağmen bağlayamadım kablosuz. via nın masaüstü versiyonunu indirip kurduktan sonra bağlandı. chrome versiyonunda via json dosyasıyla görmüyor klavyeyi.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Keycapsla alakalıdır

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Mustafa TURNA
Şuan ne oneriyorsunuz

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
CIDOO ABM084 Gateron Yellow Pro ile karşılaştırdığınızda hangisi daha mantıklı, hali hazırda kullandığım model, buna geçmeye değer mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Birkan Öztürk
fn+y ye basın hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
İyzico tanımlı kredi kartı ile satın alıp iade gelen oldu mu? Bende bir hareket yok da sanırım gelmeyecek. Kampanyaya katılmıştım %15 olan.
Kartın iyzico'da tanımlı olması yetmez, ödemeyi site üzerinden iyzico ile öde seçeneği üzerinden yapmanız gerekiyor. Eğer böyle yaptıysanız ve bakiye hala yüklenmediyse o zaman müşteri hizmetlerine danışın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,337
Üyeler
166,916
Son üye
Najeeb
Top Bottom