freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 7,849 Dahası Reaksiyon skoru 4,354 İsim yusuf ecer Dün, 18:53 Konu Sahibi Konu Sahibi #209 KlavyeAdam yazmış: yüzde 20ye ne oldu yaw Devamı için tıklayın... O 31inde bitti
E eternal_snow 80+ Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim ömer faruk Dün, 20:03 #210 birkanoztrk yazmış: Keycap ve switchinizin adı nedir hocam? Devamı için tıklayın... Mmd princess keycaplerin bi adı yok ali expressten bulmuştum
birkanoztrk yazmış: Keycap ve switchinizin adı nedir hocam? Devamı için tıklayın... Mmd princess keycaplerin bi adı yok ali expressten bulmuştum
oyunbilgisi1 80+ Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 370 Dahası Reaksiyon skoru 141 İsim Taha Dün, 20:30 #211 @freygasm bunu bulabildim tr de piano yok galiba AKKO V3 Cream Yellow Pro 5pin (45 Adet) Linear Switch AKKO’nun diğer switch modellerine göre daha gelişmiş bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:32 Perfectshot06 yazmış: Siyah azoth muydu beyaz mi hocam? Devamı için tıklayın... Siyah azoth, sizdeki beyazdı galiba snow siwitch olan
@freygasm bunu bulabildim tr de piano yok galiba AKKO V3 Cream Yellow Pro 5pin (45 Adet) Linear Switch AKKO’nun diğer switch modellerine göre daha gelişmiş bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:32 Perfectshot06 yazmış: Siyah azoth muydu beyaz mi hocam? Devamı için tıklayın... Siyah azoth, sizdeki beyazdı galiba snow siwitch olan