1bulutbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Düz m1 daha iyiHocam m1w daha mı ust versiyon anlamadım düz M1 aldım ama ben yanlarda RGB yokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini aldiniz
Onu aldımDüz m1 daha iyi
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçerseniz düşük bir ihtimalde olsa hesabınıza %20 hediye bakiyeyi tanımlayabilirler. Alışverişi yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekiyordu. Konudaki klavyenin v5 modelini satın aldım, alır almaz bakiye iyzico hesabıma tanımlandı.Keşfet bölümündeki kampanyaya katıl demeden alışverişi tamamladım 1-2 saat sonra app içinden kampanyaya katıl dedim. İndirim tanımlanmayacak mı şimdi?
Bende siparişi verir vermez %20 bakiyeyi cüzdana aktardılar ama ilk siparişe özel 300TL henüz daha cüzdana aktarılmadı. Acaba iki kampanya birleştirilemiyor muydu?Müşteri hizmetleriyle iletişime geçerseniz düşük bir ihtimalde olsa hesabınıza %20 hediye bakiyeyi tanımlayabilirler. Alışverişi yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekiyordu. Konudaki klavyenin v5 modelini satın aldım, alır almaz bakiye iyzico hesabıma tanımlandı.
o kampanyaya gaming gen dahil değil.Bende siparişi verir vermez %20 bakiyeyi cüzdana aktardılar ama ilk siparişe özel 300TL henüz daha cüzdana aktarılmadı. Acaba iki kampanya birleştirilemiyor muydu?
yıkıldımo kampanyaya gaming gen dahil değil.
Maalesef alamazsınız, 23.59'da kampanya bitti.Dostlar yetişemedim şimdi alsam iyzico geri ödemesini alabilir miyim acaba?
Siyah azoth muydu beyaz mi hocam?azoth tan vgn v87 pro ya geçiş yaptım ve hiç pişman değilim, hissiyat vee ses olarak azoth çok sönük kalıyor, manyetik switch yerine mekanik klavyeye geçiş yapmanız daha mantıklı olacaktır hocam