Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İsmail bulut
Çektik bakalım bi tane m1 v5 via beğenmezsem klavyenin alüminyum kasasını kafama vurmak sureti ile kendimi darb edeceğim.
Desteğiniz ve yardımlarınız ve ayrıca kesemize verdiğiniz üstün işleyiş için teşekkürü borç biliriz efenim @freygasm

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
yusuf ecer
Çektik bakalım bi tane m1 v5 via beğenmezsem klavyenin alüminyum kasasını kafama vurmak sureti ile kendimi darb edeceğim.
Desteğiniz ve yardımlarınız ve ayrıca kesemize verdiğiniz üstün işleyiş için teşekkürü borç biliriz efenim @freygasm
Rica ederim afiyet olsun :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali
Keşfet bölümündeki kampanyaya katıl demeden alışverişi tamamladım 1-2 saat sonra app içinden kampanyaya katıl dedim. İndirim tanımlanmayacak mı şimdi?
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçerseniz düşük bir ihtimalde olsa hesabınıza %20 hediye bakiyeyi tanımlayabilirler. Alışverişi yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekiyordu. Konudaki klavyenin v5 modelini satın aldım, alır almaz bakiye iyzico hesabıma tanımlandı.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mete
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçerseniz düşük bir ihtimalde olsa hesabınıza %20 hediye bakiyeyi tanımlayabilirler. Alışverişi yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekiyordu. Konudaki klavyenin v5 modelini satın aldım, alır almaz bakiye iyzico hesabıma tanımlandı.
Bende siparişi verir vermez %20 bakiyeyi cüzdana aktardılar ama ilk siparişe özel 300TL henüz daha cüzdana aktarılmadı. Acaba iki kampanya birleştirilemiyor muydu?

Emr33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Fatih
Dostlar yetişemedim şimdi alsam iyzico geri ödemesini alabilir miyim acaba?

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Kampanya , biten kampanyalalar bölümünde görünmüyor , sipariş iptal edilebiliniyorsa denenebilir.

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,467
İsim
Oğuz Oğuz
azoth tan vgn v87 pro ya geçiş yaptım ve hiç pişman değilim, hissiyat vee ses olarak azoth çok sönük kalıyor, manyetik switch yerine mekanik klavyeye geçiş yapmanız daha mantıklı olacaktır hocam
Siyah azoth muydu beyaz mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,056
Üyeler
166,685
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom