forza11
80+ Bronze
Kampanya şartları şurada var.%20den faydalanmıştım bundan da faydalanbilirim değil mi ?
Kampanya şartları şurada var.%20den faydalanmıştım bundan da faydalanbilirim değil mi ?
IYzico Magazaları yanlis belirtmiş kusura bakmayinNe yani o zaman Gaming Gen şimdi yalan mı söylemiş oluyor?
faydalanabiliyormuşum aldım şimdi bi ürünKampanya şartları şurada var.
Bence önce iyzico desteğe bir yaz.Kampanyaya katıl butonuna tıklamayı unutmuşum, siparişi iptal edil katıl deyip tekrardan sipariş verebilir miyim?
Yattı mı hocam? Ya ben kampanyaya katıl butonuna tıkladığımı anımsıyorum hatta ödeme ekranında yeşil ibare çıktı kampanya bilgisi olarak ama yatmadı. Şuanda da katıl butonu falan gözülmüyor zaten sadece keşfet üzerinden mağazaya gidebiliyorum.faydalanabiliyormuşum aldım şimdi bi ürün
alan varsa aydınlatsınİyzico desteğin verdiği cevap bu. gaming.gen.tr yanlış girmiş o zaman kampanyayı.
Yattı hocamYattı mı hocam? Ya ben kampanyaya katıl butonuna tıkladığımı anımsıyorum hatta ödeme ekranında yeşil ibare çıktı kampanya bilgisi olarak ama yatmadı. Şuanda da katıl butonu falan gözülmüyor zaten sadece keşfet üzerinden mağazaya gidebiliyorum.