Bence ilk C modeli var, şimdi test ettim, trigger'larda olan sizdeki baştaki boşluk bende sonda var yani tuş 100 değerinden sonra da biraz daha geri gidiyor ama başlangıçta en ufak hareketi algılıyor.
Joystic testinin yuvarlak yerine kare çizmesinin nasıl bir dezavantajı oluyor bilmiyorum...
Yine Çin'den 8BitDo Ultimate 2C var ama fiyatından emin değilim, bir araştırın isterseniz, zaten alınabilecek en iyi düzeyde bir o dediğiniz, bir de benim dediğim var, başka bilmiyorum.
Harici bir bluetooth adaptör kullanıtorsanız, o markanın, ürünün sitesinden driverını kurun, onu kurmadan önce de ayarlar, uygulamalardan bluetooth driver'ını kaldırın
Kendim de SS aldım ve seninkiyle karşılaştırdım, aynılar ama ben bulanıklılık hissetmiyorum, telefonla görev çubuğundaki Discord logosu çeker misin, senin görüş açından nasıl görünüyor onu da bi kıyaslamış olalım.
Bende bu şekilde
Evet, ayrıca şimdi de NZXT buldum.
https://www.n11.com/urun/nzxt-pa-2g2bw-eu-1200w-c1200-80-gold-tam-moduler-atx-31-guc-kaynagi-64459319?magaza=aptekteknoloji
A35'in daha güncel olması ve 120 Hz olmasından başka iyi bir tarafı yok, o da çok güncel sayılmaz, neredeyse 1 yıllık, diğer kayda değer her şey S10 Plus'ın daha iyi.
Fiyatı iyiyse alınır, zamanında çok iyi telefondu, hala da gideri var, günümüzün orta segmentine yakın olabilir.
Mesela ben Galaxy M52 kullanıyorum, memnunum yani, S10+ eski olmasına rağmen benim telefonumdan daha da iyi yani.
Kafası küçük olanlar için iyi de, şu anki piyasayı bilmiyorum ama bana pahalı geldi. GamePower Phantom'dan geçmiştim, kafa süngeri çok baskı yapıyor. Bunda sanal 7.1 almak için DTS programını kullanmak gerekiyor, ürünün yanında DTS lisans anahtarı ile geliyor galiba. Ayrıca mikrofon sesi baya...
Bu sisteme vereceğiniz paraya yazık, yani kazıklanmış gibi bir şey olacaksınız, zaten üretimi durmuş parçalar, 0'ları da olmaz. Vereceğiniz aynı paraya düzgün bir 2. el sistem alın, cebinizden çıkan yine aynı para olsun ama daha iyi bir sisteme sahip olun.
Bilgisayarınızdaki Realtek Audio programını kurcalayın derim, mono yapma ayarı hem bu uygulamada hem de windows ayarlarında var ama uygulamayla belki 5 hoparlörü de stereo olarak kullanabileceğiniz bir ayar olabilir.
O konuda pek bilgim yok maalesef. Sipay müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz, ben de sorun yaşadığım için bir kaç kez aramıştım, ilgilenmişlerdi, belki sizin de sorununuza çözüm olabilir.