youtubede ve sitede 80 yazıyor, app store 105 yazıyor ve çekiyor.Biri sadece müzik premiumda ikisi diye biliyorum. Premium isen 105ten çeker. Ve son aylarda zam geldi zaten.
Evet, Apple'da daha pahalıyoutubede ve sitede 80 yazıyor, app store 105 yazıyor ve çekiyor.
youtube premium ile apple hesabımın maili aynı dolayısı ile youtube premium faturasını apple hesabımdan çekiyor, sipay’e tamınladım ancak apple bill olduğu için %10 cash back veriyor bunu nasıl düzeltebilirim %60 cash back için bilginiz var mıEvet, Apple'da daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada kullanmıyorsan Sipay kart var, %60 casback veriyor, fazla ücret ödemek istemiyorsan, Sipay'ı kullanabilirsin.
O konuda pek bilgim yok maalesef. Sipay müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz, ben de sorun yaşadığım için bir kaç kez aramıştım, ilgilenmişlerdi, belki sizin de sorununuza çözüm olabilir.youtube premium ile apple hesabımın maili aynı dolayısı ile youtube premium faturasını apple hesabımdan çekiyor, sipay’e tamınladım ancak apple bill olduğu için %10 cash back veriyor bunu nasıl düzeltebilirim %60 cash back için bilginiz var mı