Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Mng Kargo ile 59,90 ₺ ye kargo gönderin 81 ilde geçerli

Şubeyi niye arıyorsunuz hocam, siteye girip ilgili alanları doldurup baksanıza
  2. Shyankh

1300 tl gamepad önerisi

Temu olmak zorunda değil ki zaten. Aliexpress'e Banggood'a falan da bakabilirsiniz, fiyatı uyduğu sürece her yerden alabilirsiniz.
  3. Shyankh

Aldığım Gamepadde bir sorun mu var? 8Bitdo 2C

Bence ilk C modeli var, şimdi test ettim, trigger'larda olan sizdeki baştaki boşluk bende sonda var yani tuş 100 değerinden sonra da biraz daha geri gidiyor ama başlangıçta en ufak hareketi algılıyor. Joystic testinin yuvarlak yerine kare çizmesinin nasıl bir dezavantajı oluyor bilmiyorum...
  4. Shyankh

1300 tl gamepad önerisi

Yine Çin'den 8BitDo Ultimate 2C var ama fiyatından emin değilim, bir araştırın isterseniz, zaten alınabilecek en iyi düzeyde bir o dediğiniz, bir de benim dediğim var, başka bilmiyorum.
  5. Shyankh

Seri yardjm arkadaslar

Y'ye basıp devam edin o zaman.
  6. Shyankh

Çözüldü✓ Bluetooth var ama gözükmüyor

Harici bir bluetooth adaptör kullanıtorsanız, o markanın, ürünün sitesinden driverını kurun, onu kurmadan önce de ayarlar, uygulamalardan bluetooth driver'ını kaldırın
  7. Shyankh

Seri yardjm arkadaslar

Normalde "Y"ye basıp devam etmen gerekiyor ama BitLocker ya da benzeri şifreleyiciler kullanıyor muydun?
  8. Shyankh

1080p'den 2k ya geçtim fakat bazı şeyler bulanık gibi

Kendim de SS aldım ve seninkiyle karşılaştırdım, aynılar ama ben bulanıklılık hissetmiyorum, telefonla görev çubuğundaki Discord logosu çeker misin, senin görüş açından nasıl görünüyor onu da bi kıyaslamış olalım. Bende bu şekilde
  9. Shyankh

Yardım BEYAZ PSU LAZIM BULAMADIM YARDIM

AptekTeknoloji'ye güvenebilirsin, ayrıca sorun olursa kendileri de ilgilenir, ayrı olarak NZXT garantisi altında olduğu için de sorun yaşamazsın.
  10. Shyankh

Evet, ayrıca şimdi de NZXT buldum. https://www.n11.com/urun/nzxt-pa-2g2bw-eu-1200w-c1200-80-gold-tam-moduler-atx-31-guc-kaynagi-64459319?magaza=aptekteknoloji
  11. Shyankh

@Masteries Attığım 1200W'lık Beyaz PSU'yu gördünüz mü? Tepki vermediniz de, acaba görmediniz mi?
  12. Shyankh

https://www.tebilon.com/cougar-cgr-polar-1200w-80plus-platinum-full-moduler-guc-kaynagi/ Bu var ama ATX 3.0 destekli mi bakarak anlayamıyorum.
  13. Shyankh

I5 3. Nesil Sistem Güncellemek vs. RX6500XT Hazır Sistem Almak

15 Bin TL bütçen çıkıyorsa aslında ikinci elde güzel sistemler bulabilirsin. Sıfırda oyun için giriş seviyesi sistemler gereksiz pahalı.
  14. Shyankh

2025 Yılında S10+ Alınır mı?

A35'in daha güncel olması ve 120 Hz olmasından başka iyi bir tarafı yok, o da çok güncel sayılmaz, neredeyse 1 yıllık, diğer kayda değer her şey S10 Plus'ın daha iyi.
  15. Shyankh

2025 Yılında S10+ Alınır mı?

Fiyatı iyiyse alınır, zamanında çok iyi telefondu, hala da gideri var, günümüzün orta segmentine yakın olabilir. Mesela ben Galaxy M52 kullanıyorum, memnunum yani, S10+ eski olmasına rağmen benim telefonumdan daha da iyi yani.
  16. Shyankh

HyperX Cloud Core DTS Gaming Kulaklık 1.699 TL

Kafası küçük olanlar için iyi de, şu anki piyasayı bilmiyorum ama bana pahalı geldi. GamePower Phantom'dan geçmiştim, kafa süngeri çok baskı yapıyor. Bunda sanal 7.1 almak için DTS programını kullanmak gerekiyor, ürünün yanında DTS lisans anahtarı ile geliyor galiba. Ayrıca mikrofon sesi baya...
  17. Shyankh

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Tamam o zaman, aynı fiyata daha iyisini alma, aynısını daha ucuza al. En azından kazıklanma, paran cebinde kalsın.
  18. Shyankh

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Bu sisteme vereceğiniz paraya yazık, yani kazıklanmış gibi bir şey olacaksınız, zaten üretimi durmuş parçalar, 0'ları da olmaz. Vereceğiniz aynı paraya düzgün bir 2. el sistem alın, cebinizden çıkan yine aynı para olsun ama daha iyi bir sisteme sahip olun.
  19. Shyankh

5.1 SES SİSTEMİNDEN TEK SES ALMAK MÜMKÜN MÜ? (5 HOPARLÖR AYNI ANDA ÇALIŞIR MI?)

Bilgisayarınızdaki Realtek Audio programını kurcalayın derim, mono yapma ayarı hem bu uygulamada hem de windows ayarlarında var ama uygulamayla belki 5 hoparlörü de stereo olarak kullanabileceğiniz bir ayar olabilir.
  20. Shyankh

Youtube Premium Fazla Ücret Çekti

O konuda pek bilgim yok maalesef. Sipay müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz, ben de sorun yaşadığım için bir kaç kez aramıştım, ilgilenmişlerdi, belki sizin de sorununuza çözüm olabilir.
Top Bottom