Arama sonuçları: *

• Users: Maris
  • Order by date
  1. Maris

Bilgisayarım sadece yan yatarken çalışıyor

Ekran kartı kardeşim benim başıma da geldi
  2. Maris

SteelSeries Arctis 7+ [Kötü deneyim]

Hocam ayarlarınızı bana özelden atma şansınız var mı
  3. Maris

Yani kulaklıkta ne gibi bir sorun olabilir anlamaya çalışıyorum çalışmayan bir aksamı yok ki
  4. Maris

Steelseries arctis 7 plus

Aldın mı kulaklığı
  5. Maris

Kulaklığın nesi bozuk olabilir ki çalışmayan bir aksamı yok kulaklığın. Kardeşime de denetttim oyun içinde ses üstten geliyor diyor adam alt katta vs vs. Default ayarlar ya da sonar ile kurcalanmış hali de aynı 1684918582 Kablosuz kullanıyorum Sonar ile baya uğraştım dün ama sonuç gerçekten kötü
  6. Maris

Miracle X1 var bende de gerçekten şaşırdım yani fark yok desem yeridir 1684918439 Kulaklıkta ne gibi sıkıntı olabilir ki, seslerde problem yok çalışmayan bir yeri yok. Ama gel gelelim örneğin oyunda ses kasma olayı çok sıkıntı, Youtube da bir inceleme videosuna denk geldim bugün inceleyen adam...
  7. Maris

Dünden beri deneyimleme şansım oldu, Ses kasma olayı çok kötü kulaklığın. 4 Katlı binada alt üst ayrımı yapılmıyor. Ses üstten geliyor adam alttan çıkıyor. Bir şeyleri yanlış mı yapıorum yoksa bu SteelSeries kocaman bir balon mu
  8. Maris

3000TL gaming kulaklık önerisi lazım

SteelSeries Arctis 7+ indirimde İtopya da 3 Bin TL fiyatı, değerlendirebilirsin
  9. Maris

Arkadaşlar herkese merhaba, Rampage Miracle X1 gibi marka/model olarak neredeyse kimsenin tavsiye etmeyeceği kulaklıktan, SteelSeries Arctis7+ kulaklığa geçiş yaptım. Normalde kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi olmam gerekirken sonuç tam bir hüsran. Fark yok denecek kadar az. Sonar...
  10. Maris

Arabayla köpeğe çarptım

10 gramlık mermi bir insanı delip geçebiliyorsa öyle.
  11. Maris

13.000 TL'ye kadar hangi telefonu önerirsiniz ?

TR alacaksan Honor 70 Çok başarılı, Samsung'un servisi ve müşteri hizmetleri berbat ötesi olduğu için hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum
  12. Maris

Android den ios a veri nasıl taşınır

Google Play Store a IOS'a taşı diye bir uygulama var kurup çalıştırıyorsun, hangi verileri taşıayacaksan soruyor sana sonra da bir kod veriyor, Sonra ilk kurulum esnasında IOS da Android den veri taşı diyorsun, kodu oraya yazıyorsun. Kurulum yaptıkdan sonra taşınmıyor diye biliyorum
  13. Maris

max 1000 TL mekanik klavye önerisi

Şuralar Red Dragon dolmadan Inca IKG 451 Empuse II Tavsiye edeyim ben, Bu klavyeyi önermemin sebebi, bir çok klavye kullandım ben klavyede basış tepkime geri bildirim arayan biri olarak (Aksi taktirde mekanik klavye kullanıyormuşum gibi gelmiyor bana) , Blue Switch : Basış hissiyatı var çok...
  14. Maris

Pc topladım herşeyi kendim taktım, ama kapanıyor.

Abicim hastaneye gidip ben hastayım dediğinde doktor neyin var diyince ona da kızıyor musun? Hastasın anladık da neyin var karnın mı ağrıyor dişin mi ağrıyor başın mı dönüyor. Lütfen biraz daha detay verip kasa içi (özellikle işlemci soğutucu ve montajı) fotoğraf atabilir misin. Kasa kapanıyor...
  15. Maris

Ryzen 5 5600 - RTX 3060 sistem 14999 TL

O alınmaz bu alınır, o daha kötü bu daha iyi diye onlarca yorum var, neden desen çünkü daha iyi diyecek adam. O alınmazsa neden alınmayacağını açıkla da bizde bilelim. B450 imha edilmeliymiş, silikon vadisinde yaşıyor sanki, kartın üzerine taktığın parçalar belli neyine yetmiyor B450 ? Adamın...
  16. SATILIK OYUNCU BİLGİSAYARI

SATILIK OYUNCU BİLGİSAYARI

AMD Ryzen 5 3500X İşlemci -Garanti Bitti. Gigabyte B450M S2H Anakart-Garanti Bitti. Gigabyte RTX 3060 Eagle Ekran Kartı - Garantisi devam ediyor. Hikvision 2x16 GB (32GB) 3200 Mhz RGB Ram - Garantisi devam ediyor. MLD 1 TB M2 Nvme -Garantisi devam ediyor . Gametech Legend RGB Mesh Kasa Gametech...
  17. Steel series arctis 1

Steel series arctis 1

Arkadaşlar merhaba Vakti zamanında BİM den Steel Series arctis 1 kulaklık aldım fakat hiç kullanmadım. Paketi dahil açılmadı Jelatini dahi duruyor sıfır paketinde ilk siz açacaksınız. İzmir içi elden teslim edebilirim.
  18. Maris

Yeni Ssd M2 satın aldım bilgisayarım daha yavaş açılmaya başladı

Bios boot ayarlarını kontrol edebilir misin. Fast boot veya boot açılış sırasına bir bak, yeni taktığın m2 ilk sırada olsun. Yoksa bilgisayar oradaki sıralamaya göre donanımların boot etmek için süre kaybettirir
  19. Maris

BU PARÇALAR KAÇA ALINIR

Garantisi var mı yok mu
  20. Maris

Çözüldü✓ Bu harddisklerin farkı nedir?Hangisi alınır?

Bak güzel arkadaşım, benim elimdeki sunucularda tek WD kullanılmıyor. Bak daha yeni konu açtı bir arkadaş MLD m2 alınır mı diye o konuyu incele. ML ve Hynix marka m2 ssd leri sorunsuz kullanırken bu markaların 3 katı para verip aldığım Samsung 980 Pro 1 TB lik M2 7000 okuma hızı vermesi...
Top Bottom