Neler Yeni

SteelSeries Arctis 7+ [Kötü deneyim]

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
Arkadaşlar herkese merhaba,

Rampage Miracle X1 gibi marka/model olarak neredeyse kimsenin tavsiye etmeyeceği kulaklıktan, SteelSeries Arctis7+ kulaklığa geçiş yaptım.

Normalde kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi olmam gerekirken sonuç tam bir hüsran. Fark yok denecek kadar az. Sonar programı ile belli başlı ayarlamalar yaptım ama öyle ahım şahım bir fark olmadı.
Oyunda ses kasma performansı vasat hatta kötü, müzik kalitesi desen fena değil ama o kadar para verip Rampage'den geçecek kadar değil.

Şimdi sorum şu bir yerde hata mı yapıyorum anlamadım, derdim marka kötülemek değil ama beklentimin yarısını karşılamadı kulaklık.

Sanırım kazıklandım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,779
İsim
Kerem Çavuş
kulaklıkta sorun olabilir ben arctis7 nin xbox versiyonunu kullanıyorum razer blackshark v2den bile daha iyi ses kasılıyor oyunlarda , ses kalitesi de yeterince fazla

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dünden beri deneyimleme şansım oldu, Ses kasma olayı çok kötü kulaklığın. 4 Katlı binada alt üst ayrımı yapılmıyor. Ses üstten geliyor adam alttan çıkıyor. Bir şeyleri yanlış mı yapıorum yoksa bu SteelSeries kocaman bir balon mu

Kaporta Eray

80+ Bronze
Bu gercekmi
321.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünden beri deneyimleme şansım oldu, Ses kasma olayı çok kötü kulaklığın. 4 Katlı binada alt üst ayrımı yapılmıyor. Ses üstten geliyor adam alttan çıkıyor. Bir şeyleri yanlış mı yapıorum yoksa bu SteelSeries kocaman bir balon mu
arctis 1-3-7-5 sırayla kullandım kulaklığın bozuk galiba kardesim benim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben Rampage Comfort kullanırken Arctis 5 denemiştim. Rampage Comfort bile daha iyi dediğimde linç yemiştim.

🙃

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Usta artics 5 kullanıyorum ve gayet memnunum her şey mükemmel seviyede sizin kulaklıkta sıkıntı olmuş olabilir kulaklık girişinde sıkıntı olabilir bir çok neden var.
Mesela ben sonra yazılımını kullanmıyorum kullanırsam kulaklık sapıtıyor.

sonar yazlılımı demek istedim

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
Ben Rampage Comfort kullanırken Arctis 5 denemiştim. Rampage Comfort bile daha iyi dediğimde linç yemiştim.

🙃
Miracle X1 var bende de gerçekten şaşırdım yani fark yok desem yeridir

Usta artics 5 kullanıyorum ve gayet memnunum her şey mükemmel seviyede sizin kulaklıkta sıkıntı olmuş olabilir kulaklık girişinde sıkıntı olabilir bir çok neden var.
Mesela ben sonra yazılımını kullanmıyorum kullanırsam kulaklık sapıtıyor.

sonar yazlılımı demek istedim
Kulaklıkta ne gibi sıkıntı olabilir ki, seslerde problem yok çalışmayan bir yeri yok. Ama gel gelelim örneğin oyunda ses kasma olayı çok sıkıntı, Youtube da bir inceleme videosuna denk geldim bugün inceleyen adam da ses kasması kötü diye. Birde Best Gaming Headset ödülü var ben hiç bir şey anlamadım bu işten

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
Bu gercekmi
Alıntıyı görüntüle

arctis 1-3-7-5 sırayla kullandım kulaklığın bozuk galiba kardesim benim

Kulaklığın nesi bozuk olabilir ki çalışmayan bir aksamı yok kulaklığın. Kardeşime de denetttim oyun içinde ses üstten geliyor diyor adam alt katta vs vs. Default ayarlar ya da sonar ile kurcalanmış hali de aynı

Kablosuz mu kullanmayı deniyorsun ?.

Uygulamadan ses kısıtlamasını kapattın mı ?
Kablosuz kullanıyorum Sonar ile baya uğraştım dün ama sonuç gerçekten kötü

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Kulaklığın nesi bozuk olabilir ki çalışmayan bir aksamı yok kulaklığın. Kardeşime de denetttim oyun içinde ses üstten geliyor diyor adam alt katta vs vs. Default ayarlar ya da sonar ile kurcalanmış hali de aynı

Kablosuz kullanıyorum Sonar ile baya uğraştım dün ama sonuç gerçekten kötü
Kablosuz kullanımda asla iyi ses kalitesi elde edemezsiniz :D Kablosuz ses teknolojisi iyi ses aktarımı için hala yeterli değil. Hele bluetooth kullanıyosanız daha da kötü olur ses.

Peak2Core

80+
arctis 5 kullanıyorum 3 senedir. hayatımda kullandığım en iyi kulaklık. bundan önce de logitech g231 kullanıyordum. bence sizin kulaklığınızda problem var.

Kablosuz kullanımda asla iyi ses kalitesi elde edemezsiniz :D Kablosuz ses teknolojisi iyi ses aktarımı için hala yeterli değil. Hele bluetooth kullanıyosanız daha da kötü olur ses.
teknolojiyi geriden takip ediyorsun sanırım.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
arctis 5 kullanıyorum 3 senedir. hayatımda kullandığım en iyi kulaklık. bundan önce de logitech g231 kullanıyordum. bence sizin kulaklığınızda problem var.

teknolojiyi geriden takip ediyorsun sanırım.
Yani kulaklıkta ne gibi bir sorun olabilir anlamaya çalışıyorum çalışmayan bir aksamı yok ki

Top Bottom