Arama sonuçları: *

1. slmbnemıstık

3000-5000TL arası abiye alınabilecek doğum günü hediyesi?

Dostlar yardımcı olursanız sevinirim.Kendisi 22 yaşında mühendislik öğrencisi ona nasıl bir hediye alabilirim? Mühendislikle ilgili veya normal bir hediye önerirseniz sevinirim.
  2. slmbnemıstık

Yardım 30-35 bin TL laptop önerir misiniz?

Hocam attıgınız msi tasınabilirlik acısından nasıl? İnceligi vs. Pek fazla bilgim olmadıgı için soruyorum
  3. slmbnemıstık

Hocam bunun ekran kartının wattan dolayı sıkıntısı var diye duymustum 45?
  4. slmbnemıstık

Hem ders için hemde oyun için en iyi fiyat performans laptop nelerdir? (Gaming laptop) Normal bir mühendis öğrencisinin kaldıracağı solid ve adobe photoshop express gibi programları kaldırsa yeter. Şimdiden teşekkür ederim
  5. slmbnemıstık

2.El İphone 14 pro 128gb kaç para eder ?

ben iki hafta önce 8 ay garantili olana 48 bine almıştım.(aynı özellikte)
  6. slmbnemıstık

İnstagramı nasıl geçici bir süre kapatabilirim?

Merhaba bu konularda pek fazla bilgim olmadığı için size sormak istedim. Şimdi ben instagramı kapatmak istiyorum ama 10-12 ay sonra aynı hesaba devam etmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü? nasıl yapabilirim? şimdiden teşekkür ederim.
  7. slmbnemıstık

Kaza yaptım tavrım nasıl olmalıydı?

Aynen simdi bi bıcak cıkarsa (sey)… yolunda ölürdük
  8. slmbnemıstık

Yok baskan zaten direk adamın yanından uzaklastım eve girdim
  9. slmbnemıstık

Kanka derdimde adam tekin birine benzemiyordu boyle yapmam iyi mi oldu acaba
  10. slmbnemıstık

aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun...
  11. slmbnemıstık

bu kız aklımı alıyor benim

yok hocam bence bu kızdan olmaz sacma bir sekilde davranıyor hem dolmus bos olmasına ragmen yanına oturabilir gibi?
  12. slmbnemıstık

Vozol için site öneri

Buharkeyf var diye biliyorum güvenilir bizim arkadaşlar alıyordu
  13. slmbnemıstık

İPHONE 15 VS S23 ULTRA

batarya konusunda haklı olabilirsin mesela pil sağlığı düştüğü zaman benim umrumda olmuyor.Birde tam emin değilim ama s23 ultralarda ses sorunu ve sensör sorunları olduğu soyleniyor?
  14. slmbnemıstık

İPHONE 15 VS S23 ULTRA

bana sorsan iphone 15 alırdım
  15. slmbnemıstık

❌İndirim Bitti! Petrol Ofisi'nden 500 TL'ye Kadar Akaryakıt Puanı Kazanma Fırsatı!

Nası gecirdin uygulamaya kodu nereye yazdın
  16. slmbnemıstık

Gökben duman sizce yakışıklı mı

yok
  17. slmbnemıstık

Takdir-teşekkür ne aldınız?

üniversitede taktir teşekkür mü varmış harley :D
  18. slmbnemıstık

Aklımda ki helal haram konusu

hayır anlamadınız eğer işini yaptıgınız calıstıgınız yer haram para kazanıyorsa sizde o paradan maas alıyorsunzu oyle dusunun birde dolaylı yoldan oluyor
  19. slmbnemıstık

Aklımda ki helal haram konusu

cok paraya illa haram para karışır sen bilmesen bile 1692650189 o doğru yol nasıl oluyor anlatır mısınız?
Top Bottom