Arama sonuçları: *

1. Glorfindel

Konu Dışı Bölümü Hakkında

Ahahahah bi' beni etiketlemediğin kalmış :D Bir daha bu şekilde değil, direkt yüzüme söyle.
  2. Glorfindel

Epica59 ile soru-cevap

Konu dışı da olsa burada top koşturulması kaliteyi düşürüyor.
  3. Glorfindel

Epica59 ile soru-cevap

Reddit falan mı burası? Gereksiz konu.
  4. Glorfindel

Renkler ve Zevkler Tartışılır mı?

Gerçekten çok komik bir şaka olmuş. O ünlem olmasa gerçekte sanabilirdim.
  5. Glorfindel

Boost Hesapları Hakkında

Reaksiyon skorunun kalkması en mantıklı. Direkt Hiyerarşiyi de kaldırmış oluruz.
  6. Glorfindel

Açıkçası bana hakaretler edilince ben de kendimi tutamadım.
  7. Glorfindel

Tamam ben de buna kötü, rezalet deme hakkına sahibim. Kötü ve rezalet.
  8. Glorfindel

Güzel kardeşim, kaçıncı kez aynı cevabı vereceğim bilmiyorum ama istediğini dinle sadece beğenmediğimi ifade ederim.
  9. Glorfindel

Hakaret ile karışık söylediniz. Ayrıca "Kötü" dedim ve bu benim fikrim. Hadi zevkler renkler diyordunuz saygı duyun bakalım.
  10. Glorfindel

Aynen, hakaret :D Orada amacım aşağılama değil soru sorma. Neden yani neden? O konunun başından beri cevap bile alamadım. Herkes hakaret veya linç girişimde bulundu.
  11. Glorfindel

Çoğu kişi saygı duy diyor, bir sonraki mesajında hakaretin dibini boyluyor. 1615386763 Saygı duymamakla hakareti bir mi tutuyorsun sen şimdi?
  12. Glorfindel

Anladım kardeşim. Gerisini okuma zaten. Ben bu cümleyi kurduğum için herkesin bana hakaretler etmesi çok doğal demi?
  13. Glorfindel

Zevkler renkler skrt skrt
  14. Glorfindel

O konuları gidip okur musun bir kez daha. Kaç kişi demediğini bırakmadı bana. Üstelik ilk başlarda gayet de farkındaydım her şeyin.
  15. Glorfindel

Sizde duyar kasıp, üstümde algı yaparak beğeni kasamazsınız :)
  16. Glorfindel

Mlaum konularda Rap ile ilgili şeyler yazdım ve herkes üstüne alındı :) 1615386337 Yapamıyorsun.
  17. Glorfindel

Konuyla alakasız mesaj yazmazsan sevinirim. 1615386271 "hawli" diyerek normie mizahlarına devam et.
  18. Glorfindel

Milyon kez cevabını verdiğim şeyleri söylemeye devam. Bak, istediğini giyer, yapar, içer ama bu hoşuma gitmezse de laf söylerim. Sende bi' okuduğunu anlamama mı var anlamadım. Malum konuya da "bana göre" dememe rağmen gereksiz bir mesaj yazmıştın.
  19. Glorfindel

Art niyetini belli ediyorsun. Kimseyi aşağılamadım ve şahsiyetime hakaret edildi. Amacım ne söylesene bilelim.
  20. Glorfindel

Kimseyi aşağılamıyorum. Sadece neden dinlediklerini merak ediyorum ve tatmin edici cevap alamıyorum. Hemen başlıyorlar duyar kasmaya veya zevkler renkler falan demeye.
Top Bottom