Bu şekilde gezelim. Tüm üyeler eşit neticede.Ben. Forumu neden 4chan yapmıyoruz? Herkesin aynı profil resmi, aynı nicki olabilir. Ben kabulum.
Bu şekilde gezelim. Tüm üyeler eşit neticede.Ben. Forumu neden 4chan yapmıyoruz? Herkesin aynı profil resmi, aynı nicki olabilir. Ben kabulum.
Arkadaş sebepsizce reaksiyon atıyordu bende yeniyim teşekkür edip takip ettim sadece yanlış bir şey yaptıysam kb yin takipten cikiyorum arkadasiAssistive
forum.donanimarsivi.com
Bu profil birinci örnek. Mesajı silmiş sanırım siz görebilirsiniz. Aşağılarda benim mesajımda. Burada yasak değil dediler diyor dalga geçer gibi.
Senlik bir şey değil ki adam yapıyor sonuçta.Arkadaş sebepsizce reaksiyon atıyordu bende yeniyim teşekkür edip takip ettim sadece yanlış bir şey yaptıysam kb yin takipten cikiyorum arkadasi
Oh içim rahatladıSenlik bir şey değil ki adam yapıyor sonuçta.
Almanlar bunu sevmedi
Bence isteyen gizlemeli. Kullanıcıya kalmalı böyle bir özellik olacakda.Reaksiyon skorunun kalkması en mantıklı. Direkt Hiyerarşiyi de kaldırmış oluruz.
Kim gizler kiBence isteyen gizlemeli. Kullanıcıya kalmalı böyle bir özellik olacakda.
BenKim gizler ki
Güzel olur ben gizleyecegimBence isteyen gizlemeli. Kullanıcıya kalmalı böyle bir özellik olacakda.
Gelse ben de gizlerim. Biraz düşük deBence isteyen gizlemeli. Kullanıcıya kalmalı böyle bir özellik olacakda.
Reaksiyonu bizim adımıza artık yöneticeler atarBazıları boost hesabı açıp reaksiyon kasıyorlar ve bunu açık açık yapıyorlar. Neden bir şey yapılmıyor? Bence böyle bir şey serbest bırakılmamalı. Multi hesap konusuna girmiyorum bile ama bence bu tarz şeylere el atılması lazım artık. Savunma olarakta yasak değil diyorlar ve haklılarda kurallarda böyle bir şey yazmıyor. Fakat böyle giderse herkes boost hesabı açıp reaksiyon kasacak ve reaksiyonlar diğer malum forumdakine dönecek. @Mehmet Yılmaz