Ne reaksiyonmuş be. Konu 9 sayfa olmuş. Bu kadar abartmaya gerek yok bir şeyi. Madem (genelin dediğine göre) reaksiyon çok önemsiz bir şey, niye bu kadar bunun hakkında konuştunuz? Anlam veremiyorum.
Reaksiyon skoruna bu kadar takılmanızın nedeni ne?
Yani ha 10.000, ha 100.000 ne fark ediyor?
Gururunuz falan mı inciniyor reaksiyon skoru yüksek olunca anlamadım ben.
Bu konunun da bu kadar uzaması saçma.
Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.
Konuyu ayrı yere çektiğim falan yok. Ben forumdaki kişilerin büyük bir çoğunluğunun yardımcı olduğunu, olmaya çalıştığını düşünüyorum. Ne yapsak suç, mesaj yazsam bu sefer "mesaj kasıyorsun" falan diyeceksiniz, bundan çok eminim.
Bilgilendirici mesaj yazana hiçbir yerde hiçbir zaman ''mesaj kasıyor'' denmedi, görmedim.
Misal titanium'lar mesaj mı kastı da bu rütbelere ulaştı sence?
Ön yargımda GERÇEKTEN yanlış zanda bulunuyorsam bile ön yargmımı kırman mümkün değil. Ki yanlış zanda bulunmadığımı hissediyorum.
Bilgilendirici mesaj yazana hiçbir yerde hiçbir zaman ''mesaj kasıyor'' denmedi, görmedim.
Misal titanium'lar mesaj mı kastı da bu rütbelere ulaştı sence?
Ön yargımda GERÇEKTEN yanlış zanda bulunuyorsam bile ön yargmımı kırman mümkün değil. Ki yanlış zanda bulunmadığımı hissediyorum.
O zaman beğeni atmama neden laf ediliyor? Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, çok önemli bir şey olarak görmüyorsanız konuşmanıza, bana cevap yazmanıza, etiketlemenize ve konuyu uzatmanıza gerek yok.
Bir yönden haklısın çünkü burada ne denirse densin yan boost hesapçıları aynı şekilde devam ediyor, bir yandan da katılmıyorum. Çünkü hiç yoktansa ''Üyeler'' sayfasında bu adamlar o hesaplar yüzünden en üstlerde oluyor.
Benim için içimde hep ukde kalacak bir mesele, o yüzden peşini kovalarım da elimden geldiğince, gerekiyorsa. Önemli bir şey olarak da görüyorum.
Ayrıca kendi zannımda olan bir şey olacak ama, ana hesabın hakkında konuşuyorum : Yan sekmelerde baktığım kadarıyla orayla bura aynı anda gidiyor, zorlanıyor gibi olursan cevap vermeyebilirsin buradan, sorun yok.
Bir yönden haklısın çünkü burada ne denirse densin yan boost hesapçıları aynı şekilde devam ediyor, bir yandan da katılmıyorum. Çünkü hiç yoktansa ''Üyeler'' sayfasında bu adamlar o hesaplar yüzünden en üstlerde oluyor.
Bilgiye yazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesajla reaksiyon aynı yere bağlanmıyor bu konuda, onun için.
Benim için içimde hep ukde kalacak bir mesele, o yüzden peşini kovalarım da elimden geldiğince, gerekiyorsa. Önemli bir şey olarak da görüyorum.
Ayrıca kendi zannımda olan bir şey olacak ama, ana hesabın hakkında konuşuyorum : Yan sekmelerde baktığım kadarıyla orayla bura aynı anda gidiyor, zorlanıyor gibi olursan cevap vermeyebilirsin buradan, sorun yok.