Neler Yeni

Boost Hesapları Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Reaksiyon skoruna bu kadar takılmanızın nedeni ne?
Yani ha 10.000, ha 100.000 ne fark ediyor?
Gururunuz falan mı inciniyor reaksiyon skoru yüksek olunca anlamadım ben.
Bu konunun da bu kadar uzaması saçma.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Konuyu başka yere çektiler maalesef.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.
Ben şu forumda 8 eylülden beri üyeyim bir kere bile reaksiyon kasmadım , ha bana reaksiyon atan kişiler var ama onlarada sesimi çıkarmıyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Konuyu ayrı yere çektiğim falan yok. Ben forumdaki kişilerin büyük bir çoğunluğunun yardımcı olduğunu, olmaya çalıştığını düşünüyorum. Ne yapsak suç, mesaj yazsam bu sefer "mesaj kasıyorsun" falan diyeceksiniz, bundan çok eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım ön yargınızı kırmayı başarırım.
Bilgilendirici mesaj yazana hiçbir yerde hiçbir zaman ''mesaj kasıyor'' denmedi, görmedim.

Misal titanium'lar mesaj mı kastı da bu rütbelere ulaştı sence?
Ön yargımda GERÇEKTEN yanlış zanda bulunuyorsam bile ön yargmımı kırman mümkün değil. Ki yanlış zanda bulunmadığımı hissediyorum.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilgilendirici mesaj yazana hiçbir yerde hiçbir zaman ''mesaj kasıyor'' denmedi, görmedim.

Misal titanium'lar mesaj mı kastı da bu rütbelere ulaştı sence?
Ön yargımda GERÇEKTEN yanlış zanda bulunuyorsam bile ön yargmımı kırman mümkün değil. Ki yanlış zanda bulunmadığımı hissediyorum.
O zaman beğeni atmama neden laf ediliyor? Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, çok önemli bir şey olarak görmüyorsanız konuşmanıza, bana cevap yazmanıza, etiketlemenize ve konuyu uzatmanıza gerek yok.

1615396476677.png

Son düzenleme:

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bir yönden haklısın çünkü burada ne denirse densin yan boost hesapçıları aynı şekilde devam ediyor, bir yandan da katılmıyorum. Çünkü hiç yoktansa ''Üyeler'' sayfasında bu adamlar o hesaplar yüzünden en üstlerde oluyor.

Bilgiye yazık.

O zaman beğeni atmama neden laf ediliyor?
Mesajla reaksiyon aynı yere bağlanmıyor bu konuda, onun için.
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, çok önemli bir şey olarak görmüyorsanız konuşmanıza, bana cevap yazmanıza ve etiketlemenize gerek yok.
Benim için içimde hep ukde kalacak bir mesele, o yüzden peşini kovalarım da elimden geldiğince, gerekiyorsa. Önemli bir şey olarak da görüyorum.
Ayrıca kendi zannımda olan bir şey olacak ama, ana hesabın hakkında konuşuyorum : Yan sekmelerde baktığım kadarıyla orayla bura aynı anda gidiyor, zorlanıyor gibi olursan cevap vermeyebilirsin buradan, sorun yok.

Son düzenleme:

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bir yönden haklısın çünkü burada ne denirse densin yan boost hesapçıları aynı şekilde devam ediyor, bir yandan da katılmıyorum. Çünkü hiç yoktansa ''Üyeler'' sayfasında bu adamlar o hesaplar yüzünden en üstlerde oluyor.

Bilgiye yazık.

Benim için içimde hep ukde kalacak bir mesele, o yüzden peşini kovalarım da elimden geldiğince, gerekiyorsa. Önemli bir şey olarak da görüyorum.
Ayrıca kendi zannımda olan bir şey olacak ama, ana hesabın hakkında konuşuyorum : Yan sekmelerde baktığım kadarıyla orayla bura aynı anda gidiyor, zorlanıyor gibi olursan cevap vermeyebilirsin buradan, sorun yok.
1615396572232.png

Açıkça istediğini söyleyebilirsin, yapıcı bir eleştiri yaparsan dinleyeceğim, düzelteceğim.

Profilime bakabilirsin, geçen gün bana yan hesabı dediğiniz kişinin benimle bir bağlantısı çıkmadı. Haklıysam zorlanmam.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom