Saçmalık.500 mesaj veya 1000 mesaj altı reaksiyon atamamalı ? @Mehmet Yılmaz
Saçmalık.500 mesaj veya 1000 mesaj altı reaksiyon atamamalı ? @Mehmet Yılmaz
Bu da mantıklı bence @Mehmet Yılmaz500 mesaj veya 1000 mesaj altı reaksiyon atamamalı ? @Mehmet Yılmaz
Bence mantıklı. Reaksiyon atsın ama karşı tarafa reaksiyon skoru gitmesin.Saçmalık.
Atsın, skora sayılmasın. Katılıyorum. Ama az çok tahmin ettiğim bazı hayasızlar o gün silver yapar hesabı kendini boostlamak için.500 mesaj veya 1000 mesaj altı reaksiyon atamamalı ? @Mehmet Yılmaz
Bence direkt reaksiyon skoru görünürden kaldırılsın.Bu da mantıklı bence @Mehmet Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence mantıklı. Reaksiyon atsın ama karşı tarafa reaksiyon skoru gitmesin.
Sensin saçmalık AYOL (!)Saçmalık.
Onu yapan çok nadir olucaktır , onu yapanda işsizdir zatenAtsın, skora sayılmasın. Katılıyorum. Ama az çok tahmin ettiğim bazı hayasızlar o gün silver yapar hesabı kendini boostlamak için.
Atabilmeli ama skora işlememeli
O kadar kolaymı ya o 1 haftadır bronz olamıyorumAtsın, skora sayılmasın. Katılıyorum. Ama az çok tahmin ettiğim bazı hayasızlar o gün silver yapar hesabı kendini boostlamak için.
5 hesabı olan işsiz değil de bu mu işsiz?Onu yapan çok nadir olucaktır , onu yapanda işsizdir zaten
Yarıyor , abdullah abi arada hediye veriyor.Reaksiyon hiçbir işe yaramıyor zaten. Çok gözükse ne olacak az gözükse ne olacak?
Boost hesabı dediğiniz kişiler normal kullanıcılar, sadece onların ilgi alanlarında konu açılmıyordur.
Bilgim olmadığı konuya mesaj yazmam. Reaksiyon sayısı kadar mesaj yapsam bu sefer ona laf edeceksiniz ve profildeki mesajı tam okumamışsın @Vesemir.5 hesabı olan işsiz değil de bu mu işsiz?
Mantıklı bir çözüm sundun, hak veriyorum ama bilgiyle alamadığı için kendini boostlayarak o reaksiyonu alan adam bunu da yapar. Tam bir çözüm olmaz.
Dediğin şey uygulamaya geçirilsin ertesi güne kalmaz @Assistive silver olur.
Multiden şüphelendiklerimizi de artık açık açık yazalım bence.