Orada kaldırıldığında yaşandığı gibi olaylar yaşanabilir demek istiyor.Evet, ben de ondan bahsediyorum. Skorlar oraya dönecek demişsin ama orada skor yok.
Orada kaldırıldığında yaşandığı gibi olaylar yaşanabilir demek istiyor.Evet, ben de ondan bahsediyorum. Skorlar oraya dönecek demişsin ama orada skor yok.
Evet onu demek istiyorum. Bugün neden kimse beni anlamıyor ve üzerime geliyorOrada kaldırıldığında yaşandığı gibi olaylar yaşanabilir demek istiyor.
Dostum ben sadece reaksiyon atmıyorum ki. Sizin gibi forumu kullanıyorum.
Üstüne gelmiyorum, merak ettim sadece, tam olarak anlamak istedim.Evet onu demek istiyorum. Bugün neden kimse beni anlamıyor ve üzerime geliyor
Senin için konuşmuyorum zaten yanlış anlama sakın.Ben size beğeni atma amaçlı açmadım ki hesabımı. İstemeyene de atmıyorum ayrıca. Bunu geçtim atıp atmamak benim irademde olan bir şey.
Mert sen yapma bari dostum bu kadar basit bir yazıyı nasıl anlamadınÜstüne gelmiyorum, merak ettim sadece, tam olarak anlamak istedim.
Yok, etiketlenmişim o yüzden dedim.Senin için konuşmuyorum zaten yanlış anlama sakın.
Dostum ben sadece reaksiyon atmıyorum ki. Sizin gibi forumu kullanıyorum.
Hocam biliyorum genellikle reaksiyon attığınız için öyle yazdım yoksa boost hesabısınız demiyorum sizeBen size beğeni atma amaçlı açmadım ki hesabımı. İstemeyene de atmıyorum ayrıca. Bunu geçtim atıp atmamak benim irademde olan bir şey.
Yazıyı anladım, destekliyorum da. O konuda bir sorun yok. Sadece son kısmındaki anlamı tam kavrayamadım.Mert sen yapma bari dostum bu kadar basit bir yazıyı nasıl anlamadın
Kazanamaz artık. Reaksiyon ile ödül verilmez daha.PC kazanabilir.
En doğru karar...Kazanamaz artık. Reaksiyon ile ödül verilmez daha.
ben bana cevap veren herkesin cevabını beğeniyorum yanlış mı yapıyorumEn doğru karar...
Mantıklı cevap verenleri beğenmek doğru bir harekettir.ben bana cevap veren herkesin cevabını beğeniyorum yanlış mı yapıyorum